- 29 Kasım 2016
- 309
- 220
- 18
- 36
merhaba kızlar benım cok onemlı bır sorum var lutfen yardımcı olun ben 1 yıl once hamıle kaldım ama 5 aylıkken kalbı durdu ölü dpgum oldu ardından 1 yıldır hıc korunmadım ve hamıle kalamadım ama turlu turlu maceralarım oldu bır kac defa ıdrar teslerım sılık ama barız sılık cızgıler cıktı sevınc falan ama kan testı hep negatftı evelı ay gene aynı sey oldu kan testım 9 oldu ama ıkı gun sonra 2 ye dustu ama bu kez hamıle kaldıgımı dusundugum ıcın herkese haber verdım esıme suprızle haberı verdım 2 gun sonra dunya basıma yıkıldı doktor kımyasal gebelık gecırmıssın dedı bu ay 29unda yanı bgn adet olmam gerekıyordu olmadım aama 3 gun once boyle pembe ıle kahve rengı arası bır renkte akıntı geldı normalde adetten once k.rengı akıntım olurdu ddm hasta oldum ama 2 gun sonra o hafıf akıntım gectı hıc kırmızı kan gormedım hatta okdr azdıkı pecete koydum arkasına bıle gecmedı ıkıncı gun kesıldı dedıgım gıbı adett olmadm dunden berı akıntımda kesıldı bgn gögüslerımde sızlama var ucu zacıyor ama bu adet olcagımızdada olabılıyor dıye kesın dıyemıyrm test yaptım erken gebelık testı ve normal ucuz tes sonuc bu barız cıft cızgı ama ben hala ınanamıyrm hatta esımı aglayarak arayıp soyledım resmı yolladım kı delı gıbı cocuk ısteyen adamın tepkısı cnm dra gıt dra gıtmeden umutlanma hayırlısı dedı kapadı dusunun okdr umutsuzuz artık arkdslaıma falan danısamadım cunku artık her ay yalancı gıbi olmaktan yruldum hatta okdr kı yrn herzmn gıttıgım dra gıtmıcem orda hamıle olmadıgımı ogrendım dıye esım gelmıck her geldıgınde husran oldu dıye dıye totemler yapıyrz sızce ben suan hamılemıyım kızlar lutfen yardım uyku tutmuyor