acill yardımm hamılemıyım

Babysmom

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
309
220
18
36
merhaba kızlar benım cok onemlı bır sorum var lutfen yardımcı olun ben 1 yıl once hamıle kaldım ama 5 aylıkken kalbı durdu ölü dpgum oldu ardından 1 yıldır hıc korunmadım ve hamıle kalamadım ama turlu turlu maceralarım oldu bır kac defa ıdrar teslerım sılık ama barız sılık cızgıler cıktı sevınc falan ama kan testı hep negatftı evelı ay gene aynı sey oldu kan testım 9 oldu ama ıkı gun sonra 2 ye dustu ama bu kez hamıle kaldıgımı dusundugum ıcın herkese haber verdım esıme suprızle haberı verdım 2 gun sonra dunya basıma yıkıldı doktor kımyasal gebelık gecırmıssın dedı bu ay 29unda yanı bgn adet olmam gerekıyordu olmadım aama 3 gun once boyle pembe ıle kahve rengı arası bır renkte akıntı geldı normalde adetten once k.rengı akıntım olurdu ddm hasta oldum ama 2 gun sonra o hafıf akıntım gectı hıc kırmızı kan gormedım hatta okdr azdıkı pecete koydum arkasına bıle gecmedı ıkıncı gun kesıldı dedıgım gıbı adett olmadm dunden berı akıntımda kesıldı bgn gögüslerımde sızlama var ucu zacıyor ama bu adet olcagımızdada olabılıyor dıye kesın dıyemıyrm test yaptım erken gebelık testı ve normal ucuz tes sonuc bu barız cıft cızgı ama ben hala ınanamıyrm hatta esımı aglayarak arayıp soyledım resmı yolladım kı delı gıbı cocuk ısteyen adamın tepkısı cnm dra gıt dra gıtmeden umutlanma hayırlısı dedı kapadı dusunun okdr umutsuzuz artık arkdslaıma falan danısamadım cunku artık her ay yalancı gıbi olmaktan yruldum hatta okdr kı yrn herzmn gıttıgım dra gıtmıcem orda hamıle olmadıgımı ogrendım dıye esım gelmıck her geldıgınde husran oldu dıye dıye totemler yapıyrz sızce ben suan hamılemıyım kızlar lutfen yardım uyku tutmuyor

Eklentiler

• 15240313_10154283211233068_325417134_n.jpg
    15240313_10154283211233068_325417134_n.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 424
merhaba kızlar benım cok onemlı bır sorum var lutfen yardımcı olun ben 1 yıl once hamıle kaldım ama 5 aylıkken kalbı durdu ölü dpgum oldu ardından 1 yıldır hıc korunmadım ve hamıle kalamadım ama turlu turlu maceralarım oldu bır kac defa ıdrar teslerım sılık ama barız sılık cızgıler cıktı sevınc falan ama kan testı hep negatftı evelı ay gene aynı sey oldu kan testım 9 oldu ama ıkı gun sonra 2 ye dustu ama bu kez hamıle kaldıgımı dusundugum ıcın herkese haber verdım esıme suprızle haberı verdım 2 gun sonra dunya basıma yıkıldı doktor kımyasal gebelık gecırmıssın dedı bu ay 29unda yanı bgn adet olmam gerekıyordu olmadım aama 3 gun once boyle pembe ıle kahve rengı arası bır renkte akıntı geldı normalde adetten once k.rengı akıntım olurdu ddm hasta oldum ama 2 gun sonra o hafıf akıntım gectı hıc kırmızı kan gormedım hatta okdr azdıkı pecete koydum arkasına bıle gecmedı ıkıncı gun kesıldı dedıgım gıbı adett olmadm dunden berı akıntımda kesıldı bgn gögüslerımde sızlama var ucu zacıyor ama bu adet olcagımızdada olabılıyor dıye kesın dıyemıyrm test yaptım erken gebelık testı ve normal ucuz tes sonuc bu barız cıft cızgı ama ben hala ınanamıyrm hatta esımı aglayarak arayıp soyledım resmı yolladım kı delı gıbı cocuk ısteyen adamın tepkısı cnm dra gıt dra gıtmeden umutlanma hayırlısı dedı kapadı dusunun okdr umutsuzuz artık arkdslaıma falan danısamadım cunku artık her ay yalancı gıbi olmaktan yruldum hatta okdr kı yrn herzmn gıttıgım dra gıtmıcem orda hamıle olmadıgımı ogrendım dıye esım gelmıck her geldıgınde husran oldu dıye dıye totemler yapıyrz sızce ben suan hamılemıyım kızlar lutfen yardım uyku tutmuyor
Evettttttttttt kesinlikle hamilesin tebrik ederim Can'ım ❣

Bariz hamilesin canım bayaaaa baya hamilesin :))) benim testimi göstereyim bak sana aynı böyleydi :) dur hemen atıyorum

ayyy okurken gozlerim doldu rabbim insallag ginlune gore versin cnm. muhakkak icin hangi doktorda rahat edecekse git yaptir testini. burda kimse saglikli cevap veremez. hele ki hassas bi durumdasin ne umitlen ne uzul. hadi inşallah mujdele bizi

Benimki böyleydi :)

Eklentiler

• IMG_0727.JPG
    IMG_0727.JPG
    55,9 KB · Görüntüleme: 409
Evettttttttttt kesinlikle hamilesin tebrik ederim Can'ım ❣
ayy inş inş ya ınan artık bu teste bıle ınanamıyrm dusunun nkdr pskılojım bozulmus :( kımsecıklere soyleyemedım paylasamadım ıcım dahada doldu buraya uye olmadan takıp edıp okuyordum bugun uye olayım sorayım ddm ve ınanılmaz morel doldum ıyıkı gelmısım cok sagolun cıdden

ınanılmaz bısı yaptım ben buraya resım yukleyeyım derken heycandan bu gebelık testlerını kızımın okul grubuna atmısım 30 kadın gorcek sabah ve ben hamıle degılsem ayrı rezıllık hamıleysemde 4 ay olana kdr kımseye solemıcektım ne yapıcam ben sımdı :D

ınanılmaz bısı yaptım ben buraya resım yukleyeyım derken heycandan bu gebelık testlerını kızımın okul grubuna atmısım 30 kadın gorcek sabah ve ben hamıle degılsem ayrı rezıllık hamıleysemde 4 ay olana kdr kımseye solemıcektım ne yapıcam ben sımdı :KK70:
Bizim karşılama müdüresine atsaydın o yükleseydi :27:
Hadi gözünaydınnn cnm , müjdemi isterim ona göre :27:
Sağlıkla kucağına al inşallah.

:nazar: Nazar değmesin inşallah kuzum ben değilim arkadaşım atmış bana bakmam için dersin yanlışlıkla gönderdim de Can'ım geçiştir sonrada aaaa bende hamişmişim dersin ilerleyen Zaman'da

Taataaaa gözunuz aydın Allah kucağınıza da almayı nasip etsin

Bizim karşılama müdüresine atsaydın o yükleseydi :KK53:
Hadi gözünaydınnn cnm , müjdemi isterim ona göre :KK53:
Sağlıkla kucağına al inşallah.
canım senın sayende actım konumu bıraz elıme yzuume bulastırdım ama suna valla umrumda degıl sabahta berı kafsm karısık umutsudum buraya uye oldugumdan berı cok guzel seyler duydum keyfım cok yerınde yrn doktora gıdıcem ıns hayırlı haberlerle gelırsem tatlılar benden :D

:nazar: Nazar değmesin inşallah kuzum ben değilim arkadaşım atmış bana bakmam için dersin yanlışlıkla gönderdim de Can'ım geçiştir sonrada aaaa bende hamişmişim dersin ilerleyen Zaman'da
hahah aynen bende oyle dusundum sorarlarsa benım degıl dıyecegım ztn hepsı gıcık tıpler burunları havada manyakmı bu kadın dıcekler :D

Hamilelik var canim kantest sonucunu bize.bildir..,

canım senın sayende actım konumu bıraz elıme yzuume bulastırdım ama suna valla umrumda degıl sabahta berı kafsm karısık umutsudum buraya uye oldugumdan berı cok guzel seyler duydum keyfım cok yerınde yrn doktora gıdıcem ıns hayırlı haberlerle gelırsem tatlılar benden :KK70:
KK böyledir.Şimdi daha çıkamazsın burdan.Başına iş aldın.
Hadi bakalım bekliyoruz :dondurma::anneadayı:

ayyy okurken gozlerim doldu rabbim insallag ginlune gore versin cnm. muhakkak icin hangi doktorda rahat edecekse git yaptir testini. burda kimse saglikli cevap veremez. hele ki hassas bi durumdasin ne umitlen ne uzul. hadi inşallah mujdele bizi
evet tabıkı kımse bılemez dr ve rabbımden baska ama tek basına bunu yasamak zor oluyor cok ınanın fıkre guzel bı kac cumleye ıhtıyacı oluyor suan cok dogru bıryerde oldugumu anladm sabahtan berı karaları baglamıstım ama suan yuzum guluyor ınsanllah yrn da dr guzel seyler soyler cok tesekkurler

Back