Acill yardıma ihtiyacım varrr!!

yasenem

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
9
3
Merhabalar benim bu ay çok ağrılı bir pms dönemim oldu 10 gün yataktan çıkamadım..Bir önceki adetimin 13.günü korunmasız ilişkim olmuştu eşimle dayanamayıp adetime 1 gün kala doktora gittim 2 cm polip olduğunu söyledi hemen aldırmam gerekiyormuş garanti olsun diye hamilelik için kan tahlili yaptı 5< çıktı.. ama net kaç çıktı anlamadım..ilk defa yaptırıyorum doktor direk negatif dedi.. derken ben 3 gün adet oldum ilk gün pıhtı şeklinde geldi yoğum diğer 2 gün kahverengi pembe leke geldi bitti 3 günde adetim ilk defa böyle bişey oldu bende bugün adetimin 8.günü günlerdir kasık ağrısı batma hissi göğüslerde batma ödem halsizlik baş ağrısı yataktan zor kalkıyorum geceleri sıcak basması,bugün tekrar başka doktora gittim oda polip var acil aldır ve rahimde sıvı birikintisi var dedi 2cm polip bukadar sorun yaparmı benim gibi bu sorunları yasayan oldumu aranızda lütfen yardim..

Poliple ilgili pek bilgim yok ama 5< demek 5'ten küçük demek yani negatif demek. Bir pms, regl oncesi sendromu demektir. Regl baska pms baska yani.

Polip konusunda baska bir doktora daha danışın. Hamilelik düşündüğünüz icin aldirmalisiniz demis olabilir.

Bende yıllardır pms sendromu var orda biraz kelimeleri iç-içe yazmışım galiba 😌 ama bu ay daha yoğun yaşadım ve 3 gün sürdüğü için galiba ağrılarım gitmedi çok teşekkür ederim 🤗

Polip,kist tarzi seyler hormonlari cok etkiler. Hormonlardaki degisiklikler de bazen hamilelik belirtileri gibi seylere sebep olur.

2cm bukadar rahatsız etmez sanmıştım ama zaten hamilelik olucağını düşünmüyorum çünkü regl oldum kısada olsa benim korkum erken menopoz tarzı şeyler olmasın doktor hormon tahlili içinde reglinin 2.günü yaptır dedi daha çok var en iyisi ben yarın başka 3.kez başka doktora gözüküp polipi aldırıyım çok teşekkür.ederim🤗

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm ilişkiden 2 ay sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı sence

X