Merhaba kızlar. Kasım 20de düğünüm var inş evleniyorum :). Sizlere bir sorum olacak... Tülleriniizin boyu nedir acaba ? Peteklere kadar mı yere kadar mı ? Ve de güneşlk tül perde olarak mı düşünüyorsunuz yoksa sadece güneşlik tül olarak mı ?? Ayrıca bir soru daha , tül veya perdelerinizi boydan boya mı düşünüyosunz yoksa pencere ye göre ölçülü olarak mı ? Yaptırmış veya yaptıracak olan arkadaşlarımız varsa bilgilendirirseniz cok sevinrm iki arada bir derede kaldım yahu !
Merhaba kızlar. Kasım 20de düğünüm var inş evleniyorum :). Sizlere bir sorum olacak... Tülleriniizin boyu nedir acaba ? Peteklere kadar mı yere kadar mı ? Ve de güneşlk tül perde olarak mı düşünüyorsunuz yoksa sadece güneşlik tül olarak mı ?? Ayrıca bir soru daha , tül veya perdelerinizi boydan boya mı düşünüyosunz yoksa pencere ye göre ölçülü olarak mı ? Yaptırmış veya yaptıracak olan arkadaşlarımız varsa bilgilendirirseniz cok sevinrm iki arada bir derede kaldım yahu !
canım ben daha nişanlıyım ama evimin perdelerini şöyle düşündüm stor güneşlik ve üzerine yere kadar tül.bizim evde yani annemlerle yaşadığım evde şu an öyle ve yine ben beğenmiştim perdeleri,çok hoşuma gidiyor.sadece mutfakta tek stor var oraya tül almadık,gerek görmedik.modern duruyor ama tabi eşyalarınla da biraz ilgili,klasik seviyorsan biraz daha şatafatlı perdeler alman gerekebilir. yere kadar tülünü de iki kanat yaptırırsan çok rahat kullanırsın.
Canım stor güneşliğin temizliği nasıl oluyor ? kuru temizlemeye mi göndermek grekiyro her seferinde hiç kullanmadk bilmiyorum :S
canım biz yeni evimize taşınalı 1 seneyi 1 ay geçti,taşındığımızda taktırmıştık hala temizler bir sorun yok annem sadece tülleri yıkıyor.ama adama sormuştuk alırken o da çıkarıp halı yıkar gibi yıkayacaksınız balkonda demişti. yalnız zebra olan storlar var,üst üste gelince sıfır kapalı oluyor,onlardan alma,bir arkadaşım mutfağına almıştı,yağlanmış kızcağızın perdesi,adam demiş ki bunlar yıkanmıyor abla.
Anladım canım iyiymiş ozaman yaa 1 senede kirlenmediyse bir sene snra kuru temizlemeye bile verilebilir senede bir sorun değilmiş ozaman :) bilgilendirdiğin için cok saol canım. Bende düz stor alırım üstünede tül yeterli olur heralde=))) stor peteklere kadar dimi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?