Acill yardım lütfenn !!! düşüncelerinize ihiyacım var :(.

birşey değil tatlım,ne demek.biz memnunuz, inş.sende alınca memnun kalırsın da beni hatırlarsın perdelerine baktıkça

kızlar bende zebra perde yaptırıcam tek parça çizgili oluyo temizlği kolay altlarada boncuk ohhh çok şık googgle yazın çıkıyo resim ekleyemedim ama tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
kızlar bende zebra perde yaptırıcam tek parça çizgili oluyo temizlği kolay altlarada boncuk ohhh çok şık googgle yazın çıkıyo resim ekleyemedim ama tavsiye ederim :)

canım bir arkadaşımın mutfağı zebra perdelerden,ama satan adam bunlar çıkarılmıyor demiş.nasıl temizleniyormuş ki,kızcağız üzülüyor,temizlenmiyormuş diye:26:

aa hakkaten onlar mekanizmalı dimi?
dikkat etmemişim, kruvaze diye arayınca çıkıyo ya bunlar, ben de çok seviyorum paylaşayım dedim
ama sedoşun dediği gibi, alacağın toka aparat gibi şeylerle bu görüntüyü rahatlıkla yakalarsın
ben bu görüntüye hastayım inşallah ben de büyük bir salonum olursa böyle birşey istiyorum
sedoşun verdiği fikir benim de işime yarayacak
sen şimdiden evinde güle güle otur, cici perdelerini güle güle kullan şekercim

inşallah kendi evlerimizde,içimize sinen perdelerimiz,eşyalarımız ve aşklarımızla birlikte mutlu mesut yaşarız

Bende iki aylık gelinim..Evimiz kira perdelerimi boydan boya yere kadar yaptırdım..Salonu kruvaze yaptırdım..Yatak odasını ve küçük odamızı tül güneşlik şeklinde aynı desenli tülleri seçtim..Mutfağım ise güneşlik tül yaptırmadım ip perdelerden tercih ettim...Yatak odası ile küçük odanın tüllerinin aynı olma sebebi ise ev değiştirdiğimizde tülleri kullanabileyim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…