• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill yardım lütfen telefon numaramı nasıl sileceğim

celin85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
61
17
28
34
İstanbul
siteyi nasıl kullanacağımı tam bilmiyorum ... dün ilaç ihtiyacım için telefon numaramı yazdım fakat büyük yanlış yapmışım. admine nasıl ulaşacağım admin silebilirmi... mone adında birisine mesaj at dediler attım ama oldumu bilmiyorum..... siteden sürekli mail atıyorum ama adminlerden yardım gelmiyor...

siteyi nasıl kullanacağımı tam bilmiyorum ... dün ilaç ihtiyacım için telefon numaramı yazdım fakat büyük yanlış yapmışım. admine nasıl ulaşacağım admin silebilirmi... mone adında birisine mesaj at dediler attım ama oldumu bilmiyorum..... siteden sürekli mail atıyorum ama adminlerden yardım gelmiyor...
iletişim numarasından aradım bir bey çıktı. kadınlar klübü ama telefona erkek bakıyor. yazdığınız mesajı silemezsiniz diyor. bu doğrumu. bu nasıl bir sistem anlayamadım. dünden beri sürekli mail ve mesaj atıyorum bir mesajı sildiremedim... silemedimde.... biran önce şu telefon numaramı silinde kurtulayım.. bune dir yaaa.... bir mesajı silmek bu kadarmı zor

Sayın celin85,
konularınızı mesajlarınızı silemezsiniz, siteye üye olurken "Üyelik Sözleşmesinde" hiçbir paylaşımın silinmeyeceği yazar.
Üye olduktan sonra gelen mailde de site kuralları, paylaşımların silinmeyeceği bilgileri mevcuttur.
Silmemek saçmalık değil, silmekte zor değil ama buranın kuralları var ve üye olurken bu kuralları kabul etmiş sayılırsınız çünkü üyelik işlemlerinizi yaparken Üyelik Sözleşmesini "Okudum, Kabul Ediyorum" seçeneğini işaretliyorsunuz, sözleşmeyi okumadıysanız bizim yapabileceğimiz birşey yok.

Telefona erkek çıkar çünkü sitenin kurucu erkektir. Telefonda size silemeyeceklerini söylemişler silemezler, hem site kuralları gereği hemde yasal sorumluluklarımız gereği paylaşımları silmemiz mümkün değil.

Üstüne üstlük sizin tek bir mesajınız yok, nerdeyse her mesajınızda telefon numaranızı yazmışsınız, bir tanesini bildirim yapmışsınız, telefon numaranızı kaldırmışım ama yetmemiş facebook adresinize kadar yazmışsınız, kusura bakmayın da siz her mesaja telefon numaranızı yazmışsanız, facebook adresinizi verip ayırıcı özellik olsun diye de fb profilimde xxx suresinin 22. ayeti yazıyor demişseniz, bu sizin sorumluluğunuzda, bizim değil.

Yazdıklarınızın silinmeyeceğini( yorum, fotoğraf, konu vb) bilerek lütfen sonradan pişman olacağınız paylaşımlar yapmayınız.

Saygılarımla...

Back