Acill pratik hediye önerisi ?

Sevgilime gömlek aldım kızlar bide pastalar , kekler , kurabiyeler yaptım :)

Çok beğendii :31:

Pilelim ya senin fikrin de çok hoşuma gitti ama 1 günde yapamadım o dediğini bide elimde ayıcık falan da yokmuş yeni farkettim :1:

Ama bir dahakine donanımlı hareket edicem 1 güne sığdırınca anca bunları yapabildim .. :16:

Pilelim ya senin fikrin de çok hoşuma gitti ama 1 günde yapamadım o dediğini bide elimde ayıcık falan da yokmuş yeni farkettim :1:

Ama bir dahakine donanımlı hareket edicem 1 güne sığdırınca anca bunları yapabildim .. :16:

Balım çok sevindim sevgilinin beğenmesine. Nasıl geçti gününüz bakalım? :16:

Balım çok sevindim sevgilinin beğenmesine. Nasıl geçti gününüz bakalım? :16:

Ayy kuzumm benimmm Çok sağoll :)

Yağmurlu geçti günümüz çok yağmur vardı burda :)

Sinemaya gittik sonra cafede oturduk öyle vakit geçti sonra onu yolcu ettim :)

Şimdi msj attı mola vermişler verdiklerimi yiyomuş :) Eline sağlık dedi :16: Ehe çok mutlu oldum :52:

Ayy kuzumm benimmm Çok sağoll :)

Yağmurlu geçti günümüz çok yağmur vardı burda :)

Sinemaya gittik sonra cafede oturduk öyle vakit geçti sonra onu yolcu ettim :)

Şimdi msj attı mola vermişler verdiklerimi yiyomuş :) Eline sağlık dedi :16: Ehe çok mutlu oldum :52:

Yerim ben sizi ya:1: Maşşallah:nazar:
Burada da çok yağmur yağdı, bizde nişanlımla eve bir şeyler almaya gittik dönüşte içimize kadar ıslandık:1:

Hangi filme gittiniz? Sonunda özleminizi gidermişsiniz ne güzel:16:

Yerim ben sizi ya:1: Maşşallah:nazar:
Burada da çok yağmur yağdı, bizde nişanlımla eve bir şeyler almaya gittik dönüşte içimize kadar ıslandık:1:

Hangi filme gittiniz? Sonunda özleminizi gidermişsiniz ne güzel:16:

:nazar: Ayy bende seni yerimmm :nazar::nazar:

Evim Sensin'e gittik çok güzeldiiiiiii

Evet giderdik zaten 1. buçuk ay önce gelmişti 1 buçuk aylık süre bize kısa geldi normalde 3-5 ay arayla görüşürüzdük ilk defa arayı bu kadar sıkı tuttuk :16:

Giderdik özlemimizi de :) Allah dahada arttırsın sevgimizi inşallah, inşallah sizinkinide canımm :) Barıştınız mı nişanlınla ? :31:

:nazar: Ayy bende seni yerimmm :nazar::nazar:

Evim Sensin'e gittik çok güzeldiiiiiii

Evet giderdik zaten 1. buçuk ay önce gelmişti 1 buçuk aylık süre bize kısa geldi normalde 3-5 ay arayla görüşürüzdük ilk defa arayı bu kadar sıkı tuttuk :16:

Giderdik özlemimizi de :) Allah dahada arttırsın sevgimizi inşallah, inşallah sizinkinide canımm :) Barıştınız mı nişanlınla ? :31:

Aaa o filme gitmeyi bizde çok istiyoruz,youtube'da fahriye evcenle özcan denizin "sen yarim idun" şarkısını dinlemiştim filmden alıntı o da değil mi? Nişanlıma o şarkıyı söyleyip duruyorum:52:

Özlemek çok güzel,hele aylar sonra görüşmek daha bi güzel:16: inşallah güzelim,aranızdaki o kuvvetli bağ hiç kopmaz umarım:nazar:

Barıştık barıştık çok naz yaptı ama simdi o benim üstüme düşüyor:1:

Aaa o filme gitmeyi bizde çok istiyoruz,youtube'da fahriye evcenle özcan denizin "sen yarim idun" şarkısını dinlemiştim filmden alıntı o da değil mi? Nişanlıma o şarkıyı söyleyip duruyorum:52:

Özlemek çok güzel,hele aylar sonra görüşmek daha bi güzel:16: inşallah güzelim,aranızdaki o kuvvetli bağ hiç kopmaz umarım:nazar:

Barıştık barıştık çok naz yaptı ama simdi o benim üstüme düşüyor:1:

Evet canım aynen o filmden alıntı şarkıda sadece Fahriye Evcen söylüyor ve çok güzel bi film kesin gitmenizi tavsiye ederim tatlım öyle müstehcen sahneler falanda yok tam kıvamında romantik, duygusal bi film ben çok beğendim :) Erkek arkadaşımda beğendi.. Kolay kolay Aşk filmi beğenmez ( izlemezde ) ama bunu çok beğendi :)

Film bitince bende söyledim valla şarkıyı erkek arkadaşıma :1: Çok duygusaldı çok güzel :) Taktım şarkıya ama kaç gündür dinliyorum söylüyorum :1:

Düşsün tabi üstüne kuzum şunun şurasında Kız evisin senin naz yapman lazım :1 ehehe :52:

Elinde bir ayının olmadığını o günün sonunda farkediyor olman ; senin ne kadar çok aşık ve dalgın biri olduğunu gösterir

Gökselde sarhoş parçası senin için gelsin LiLi:ssz:

Elinde bir ayının olmadığını o günün sonunda farkediyor olman ; senin ne kadar çok aşık ve dalgın biri olduğunu gösterir

Gökselde sarhoş parçası senin için gelsin LiLi:ssz:

Vardı aslında da annem kaldırmış çoğunu..

Ya dadlum pişman olmadım açıkçası o odun gibi geldiği içinn :47::47:

Ama fikrini cidden çok beğendim daha özel günlere saklıcam. Bi ayı bularak tabi :37::37:

Son düzenleme:
Artık şeker hamuru kurabiyeler moda sevgilinin adını yazdırabililrsin kurabiyelere sevgini yansıta bilirsin.ayrıca doğum hediyesi olarak,evlilik yıldönümü,diş bugdayı,doğum günü,her türlü konsepte uygun kurabiyeler yapılıyor.hem şık bir hediye hemde sıradışı tavsiye ederim

xxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık şeker hamuru kurabiyeler moda sevgilinin adını yazdırabililrsin kurabiyelere sevgini yansıta bilirsin.ayrıca doğum hediyesi olarak,evlilik yıldönümü,diş bugdayı,doğum günü,her türlü konsepte uygun kurabiyeler yapılıyor.hem şık bir hediye hemde sıradışı tavsiye ederim

Şeker hayat

Kendim kurabiye yaptım zaten, kırmızı kalpli :)

Back