Acill pratik hediye önerisi ?

Bana söylemem diyipte ; online olmadığım günlerde gidipte söylersen ciddi ciddi bozuşuruz :17:

Başının belası olurum:ssz:

Her yorumunla dalga geçerim :37:

Zorla söylettirecek değilim,söylemesini istemiyorsunuz ve söylemeyecek emin olabilirsiniz. Devlet sırrı, "aranızda" 3.kişi bilir falan mazallah :)

Bana söylemem diyipte ; online olmadığım günlerde gidipte söylersen ciddi ciddi bozuşuruz :17:

Başının belası olurum:ssz:

Her yorumunla dalga geçerim :37:

Tamam didim ya Pilelimm.. Ama ona yazık onun düğünü olcak yakında düğün hediyesi gibi olsa olmamı :26:

Son düzenleme:
Farkı farkediyorsun hemen:ssz:

Gönül gözünle mi baktın? :27:

Ama kapatma özel mesaj kutunu ulaşılmaz kılıyosun kendini :25:

Özel mesaj kutumu kapattığım ve ulaşılmaz kıldığım gibi ; gönül gözümüde herkese kapatmış bulunuyorum

Şu an açık ; burda espiri yapmak için uğraşacağına ; yazsan yazardın :ssz:

Özel mesaj kutumu kapattığım ve ulaşılmaz kıldığım gibi ; gönül gözümüde herkese kapatmış bulunuyorum

Şu an açık ; burda espiri yapmak için uğraşacağına ; yazsan yazardın :ssz:

Hiltiden anlamadığın gibi espiriden de anlamıyorsun pilelipire.

Espiri yapmam ben:ssz:

Böyle düğün hediyesi mi olur kızım

ayrıca 10 dakika daha bekleticem :ssz: sorduğun sorunun cevabını alacaksın birazdan :ssz:

Olur tabi bi katkımız olursa ne hoş olur ;

Belki fikrini beğenir, sevgilisine hediyeyi yapar, sevgilisi çook beğenir, evlenince baş köşelerine asarlar bakar bakar sana dua ederler falan :27::27:

Sen de ne gaddar çıktın ama Pileliiii olmazki böleee :52:

Olur tabi bi katkımız olursa ne hoş olur ;

Belki fikrini beğenir, sevgilisine hediyeyi yapar, sevgilisi çook beğenir, evlenince baş köşelerine asarlar bakar bakar sana dua ederler falan :27::27:

Sen de ne gaddar çıktın ama Pileliiii olmazki böleee :52:

Bu saatten sonra benim fikrimi beğeneceğini hiç sanmıyorum :ssz:

Bu herkesin hoşuna gidecek türden bir şey değil

Ben seni az çok tanıyorum neşeli ;şen şakrak biri olduğun için bunu yapabileceğini düşündüğümden paylaştım seninle...

Kusura bakmasın gerçekten :34:

Aman neyse, verdim özelden cevap

Anladın dimi ?

Bu saatten sonra benim fikrimi beğeneceğini hiç sanmıyorum :ssz:

Bu herkesin hoşuna gidecek türden bir şey değil

Ben seni az çok tanıyorum neşeli ;şen şakrak biri olduğun için bunu yapabileceğini düşündüğümden paylaştım seninle...

Kusura bakmasın gerçekten :34:

Aman neyse, verdim özelden cevap

Anladın dimi ?

Tanımışsın azcık beni :1: Anladım canım tamam Tşk. ettimm inşallah becerebilirim :1:

Son düzenleme:
Tanımışsın azcık beni :1: Anladım canım tamam Tşk. ettimm inşallah becerebilirim :1:

Ben seni az çok tanımışım ama, sen beni hiç tanıyamamışsın gaddar falan demeler aşk olsun ayol :ssz:

Yaparsın LiLi

İki saatlik bir işin var

Sen şimdiden hazırlıklara başla derim :ssz:

Yardımcı olabildimse ne mutlu :17:

Topiğime uğramıyorsun uğramıyorsun diye söyleniyordun

Al işte uğradım ve çıkıyorum:34:

Hadi eyvallah LiLi'm :ssz:

Ben seni az çok tanımışım ama, sen beni hiç tanıyamamışsın gaddar falan demeler aşk olsun ayol :ssz:

Yaparsın LiLi

İki saatlik bir işin var

Sen şimdiden hazırlıklara başla derim :ssz:

Yardımcı olabildimse ne mutlu :17:

Topiğime uğramıyorsun uğramıyorsun diye söyleniyordun

Al işte uğradım ve çıkıyorum:34:

Hadi eyvallah LiLi'm :ssz:

Sen beni azcık tanıdıysan onu şaka olarak söylediğimde farkına varman gerekirdi Pilelimm :ssz:

Back