Acill pratik hediye önerisi ?

Lilliumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
1.853
5
0
Konya
Kızlar yarın sevgilim gelecek, şimdi de dışarı çıkma imkanım yok. Sizce yarın ona nasıl bir süpriz yapayım yada evde yapabileceğim pratik şeyler önerebilir misiniz ? kızlar bi el atınıverin :26:

Ayyy heyecan yaptım ben deee ne yapsa ne yapsaaa diye:1: ama aklıma da bişey gelmedi kiiii:44:
Pasta kurabiye falan yapabilirsin ilk etapta aklıma bu geldi. Ya da şu aşk kavanozunu yapabilirsin
malzemelerin varsa tatlım:16:

Ayyy heyecan yaptım ben deee ne yapsa ne yapsaaa diye:1: ama aklıma da bişey gelmedi kiiii:44:
Pasta kurabiye falan yapabilirsin ilk etapta aklıma bu geldi. Ya da şu aşk kavanozunu yapabilirsin
malzemelerin varsa tatlım:16:

Kuzum aslında o güzel fikir de malzeme yok şuan elimde :50::50:

Canım ikinizin fotoğraflarından bir kolaj yapabilirsin. Aralarına da ufak notlar yazsan bence süper olur. İncelemek istersen aşağıya bir örnek koydum.

http://www.retouchxp.com/images/photo-collage.jpg

Cevabın için çok teşekkür ederim canım , aslında böyle benim kokumun sineceği hiç yanından ayıramayacağı birşey düşünüyorum ama ne olabilirr... O gelmiyor aklıma..

Cevabın için çok teşekkür ederim canım , aslında böyle benim kokumun sineceği hiç yanından ayıramayacağı birşey düşünüyorum ama ne olabilirr... O gelmiyor aklıma..

kokumun sineceği dediğinde yastık kılıfın aklıma geldi
Üstüne tığ ile yazı işleyebilirsin
yada fuların varsa anahtarlık yapabilirsin

Her zaman yanında taşıyamaz ama onun sevdiği bi giysinden yastık dikebilirsin. Hem kokun sinmiş olur hem uyurken aklında sen olursun. Bi gün sevgilimleyken bilekliğim kopmuştu. Sevgilim onun taşını aldı 1 seneyi geçti hala hep yanında taşıyo :16: Erkekler duygusuz, romantik değiller diyoruz. Böyle ufak şeyleri bile önemseyebiliyorlar.

kokumun sineceği dediğinde yastık kılıfın aklıma geldi
Üstüne tığ ile yazı işleyebilirsin
yada fuların varsa anahtarlık yapabilirsin

Aaa fularımdan nasıl anahtarlık yapabilirimm ? ? :52::52::52:

Her zaman yanında taşıyamaz ama onun sevdiği bi giysinden yastık dikebilirsin. Hem kokun sinmiş olur hem uyurken aklında sen olursun. Bi gün sevgilimleyken bilekliğim kopmuştu. Sevgilim onun taşını aldı 1 seneyi geçti hala hep yanında taşıyo :16: Erkekler duygusuz, romantik değiller diyoruz. Böyle ufak şeyleri bile önemseyebiliyorlar.

Fikirler güzel canım çok tşk. ederim kafamda oluşuyo yavaş yavaş :)

Kuzuumm malesef bu konuda çok kötüyüm:44: bende raiinbow arkadaşımdan fikir almıştım. Ona sor istersen,çok yaratıcı kendisi:1:

Sen çok sanşlıymışsın:40:

İkinizin resmini evde çerçeve ya da karton vs. varsa çakma çerçeve yapıp koyabilirsin :27:

Mektup yazabilirsin :16:

Sevdiği bir yemeği ya da hamur işini yapabilirsin :56:

El becerin varsa köşeden kurdela vs. bulup hediyeni süsleyebilirsin , güzel çizimler yapabilirsin ne bileyim..

İkinizin resmini evde çerçeve ya da karton vs. varsa çakma çerçeve yapıp koyabilirsin :27:

Mektup yazabilirsin :16:

Sevdiği bir yemeği ya da hamur işini yapabilirsin :56:

El becerin varsa köşeden kurdela vs. bulup hediyeni süsleyebilirsin , güzel çizimler yapabilirsin ne bileyim..

Mektup yazmıştım canım zaten hediyeyi bulabilsem süslemeyi yaparım animAllah :27:

Aaa fularımdan nasıl anahtarlık yapabilirimm ? ? :52::52::52:

tatlım fularını 3 eşit parçaya bölüp örebilirsin anahtar halkasına geçirirsin.
Yada ince tel olsa ona dolayıp şekilde yapabilirsin.
yada hiç şekil yapmadan bir kaç kez halkadan geçirip ucunu bağla sana anahtarlık olsun kendime yapmıştım böyle hoş duruyor.
Örgüden anlarsan şu linkte kalp anahtarlık modelleri var yarım saatini alır Örgü Kalpli Anahtarlıklar kalpli örgü anahtarlık modelleri örgü anahtarlıklar kalpli anahtarlıklar » By nisa4

tatlım fularını 3 eşit parçaya bölüp örebilirsin anahtar halkasına geçirirsin.
Yada ince tel olsa ona dolayıp şekilde yapabilirsin.
yada hiç şekil yapmadan bir kaç kez halkadan geçirip ucunu bağla sana anahtarlık olsun kendime yapmıştım böyle hoş duruyor.
Örgüden anlarsan şu linkte kalp anahtarlık modelleri var yarım saatini alır Örgü Kalpli Anahtarlıklar kalpli örgü anahtarlık modelleri örgü anahtarlıklar kalpli anahtarlıklar » By nisa4

AAyy çok güzelmiş bunlar canımm :) Çok sağol bu tarz bişiler yaparım, bi kutu hazırlarım içine bi kaç bişey daha koyarım :) İnşallah güzel olur herşey :) Günümüz güzel geçsin de. .Gerisi önemli değil :) Çok sağol tatlım :)

( Yeni önerilere açığım :1: )

Back