Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy heyecan yaptım ben deee ne yapsa ne yapsaaa diyeama aklıma da bişey gelmedi kiiii:44:
Pasta kurabiye falan yapabilirsin ilk etapta aklıma bu geldi. Ya da şu aşk kavanozunu yapabilirsin
malzemelerin varsa tatlım![]()
yumurta kapıya sıkışmadan söyleseydin iyi olacaktı
Bilmiyorum ki valla tatlım başka bişey gelmedi aklıma:26:
Gelirse yazarım hemen sana![]()
Canım ikinizin fotoğraflarından bir kolaj yapabilirsin. Aralarına da ufak notlar yazsan bence süper olur. İncelemek istersen aşağıya bir örnek koydum.
http://www.retouchxp.com/images/photo-collage.jpg
Cevabın için çok teşekkür ederim canım , aslında böyle benim kokumun sineceği hiç yanından ayıramayacağı birşey düşünüyorum ama ne olabilirr... O gelmiyor aklıma..
kokumun sineceği dediğinde yastık kılıfın aklıma geldi
Üstüne tığ ile yazı işleyebilirsin
yada fuların varsa anahtarlık yapabilirsin
Her zaman yanında taşıyamaz ama onun sevdiği bi giysinden yastık dikebilirsin. Hem kokun sinmiş olur hem uyurken aklında sen olursun. Bi gün sevgilimleyken bilekliğim kopmuştu. Sevgilim onun taşını aldı 1 seneyi geçti hala hep yanında taşıyoErkekler duygusuz, romantik değiller diyoruz. Böyle ufak şeyleri bile önemseyebiliyorlar.
Kuzuumm malesef bu konuda çok kötüyüm:44: bende raiinbow arkadaşımdan fikir almıştım. Ona sor istersen,çok yaratıcı kendisi![]()
Her zaman yanında taşıyamaz ama onun sevdiği bi giysinden yastık dikebilirsin. Hem kokun sinmiş olur hem uyurken aklında sen olursun. Bi gün sevgilimleyken bilekliğim kopmuştu. Sevgilim onun taşını aldı 1 seneyi geçti hala hep yanında taşıyoErkekler duygusuz, romantik değiller diyoruz. Böyle ufak şeyleri bile önemseyebiliyorlar.
Sen çok sanşlıymışsın![]()
İkinizin resmini evde çerçeve ya da karton vs. varsa çakma çerçeve yapıp koyabilirsin
Mektup yazabilirsin
Sevdiği bir yemeği ya da hamur işini yapabilirsin
El becerin varsa köşeden kurdela vs. bulup hediyeni süsleyebilirsin , güzel çizimler yapabilirsin ne bileyim..
Aaa fularımdan nasıl anahtarlık yapabilirimm ? ?![]()
tatlım fularını 3 eşit parçaya bölüp örebilirsin anahtar halkasına geçirirsin.
Yada ince tel olsa ona dolayıp şekilde yapabilirsin.
yada hiç şekil yapmadan bir kaç kez halkadan geçirip ucunu bağla sana anahtarlık olsun kendime yapmıştım böyle hoş duruyor.
Örgüden anlarsan şu linkte kalp anahtarlık modelleri var yarım saatini alır Örgü Kalpli Anahtarlıklar kalpli örgü anahtarlık modelleri örgü anahtarlıklar kalpli anahtarlıklar » By nisa4