Bebek İkinci El acill... lütfen... kanguru önerilerinizi bekliyorum

hunny

hunny&bunny=SUNNY =)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
1.751
0
40
slm arkadaşlar... babysling mi yoksa premaxx mı karar veremedim...
babysling olarak şu uzun kumaş olan değil hani premaxx a benziyo ondan.. kullanan varsa önerirmisiniz.. görüşlerinizi bekliyorum..
teşekkürler...

bende kanguru var chıcconun ama memnun kaldım iki türlü kullanılyor soft dream bu markaya baksaydınız önerirdim size artık kullanmıyorum ben

Bursalı hemşehrim:) ben halka kullanıyorum ama ilk günler korkup koyamyordum içine oğlumu(malum ilk bebek)ama mei tai slingler çok rahatmış ilk günlerde de.büyüdükçe halkada çok rahat oluyor biz çok memnunuz.

kanguru alcaksanız kesinlikle ergo baby önerim ... chicco nun içinde ciyak ciyak ağlayan bebeğim ergo baby konguruda hiç ağlamadı 2 yasa kadar kullanılabiliyo bide taşırken hiç yorulmuyosunuz bence ergo baby de düşünmelisin

Denediğim 3 çeşit kangurudan (chicco soft&dream, premaxx, ergo baby) sonra fikrimi belirtecek olursam:

Chicco soft&dream: Çok güzel bir ürün ama erkek bebekler için bebeğin bacakları arasına giren parça yeterince kalın olmadığı için kullanımı uygun değil. yatay pozisyonda yalnız 4,5 aylığa kadar kullanılabiliyor ve tek omuza yükleniyor. toplam da 9 aya kadar kullanılabilir. önde yatay size doğru ve dışa doğru, bir de akrada olmak üzere 4 farklı pozisyonu var. Fiyatı da ürünün kalitesine göre oldukça uygun. Bebeğiniz kız ise ve yeni doğmuş ise (yada doğacak) tercih edebilirsiniz. Ama 9 aydan sonra kullanamayacağınızı göz önünde bulundurmalısınız. bir de doktorlar bu tip kangurular içinde günde yarım saatten fazla durmayı önermiyorlar.

premaxx: bu da çok güzel bir ürün. ben halka sling de denedim ama halka sling premaxx'ın yanında gerçekten çok basit kalıyor. premaxx bana çok daha güvenli ve çocuk için rahat geldi. kullanımı da daha kolay. premaxx'da bebek 6 aylık olana kadar yalnız yatış pozisyonu kullanabiliyorsunuz. 6 aydan sonra bacakları sizi saracak şekilde oturur pozisyonda duruyor (koala pozisyonu). bir de içine koyduğunuzda başta çocuk rahat edemeyecekmiş gibi geliyor. benim oğlan tıslayıp kalıyordu ben korkuyordum. ama enteresan olan içine koyduktan 5dk sonra bizimki hemen uyumaya başlıyor. o yüzden benim sandığımdan daha fazla rahat ettiğine kanaat getirdim. premaxx 2 yaşına kadar kullanılabiliyor ama bebek ağırlaştıkça tek omuzda taşımak sandığınızdan daha da zor hale geliyor. belli bir kilodan sonra taşıma işini eşinize devredebilecekseniz sorun olmaz sanırım :) Fiyatı chicco'ya göre biraz daha pahalı ve yenisini piyasada bulmak baya zor ama ürünü daha uzun kullanabileceğiniz göz önüne alınırsa tercih edilebilir. bilhassa erkek bebekler için kullanabileceğiniz bundan daha uygun fiyatlı ürün yok.

ergo baby: bu çok çok güzel bir ürün. zaten yurt dışında ödül almış dünyaca ünlü bir ürün. normalde 6 aydan sonra kullanılmaya başlanıyor ve 4 yaşına kadar (20 kilo) kullanabiliyorsunuz ama içinde yine kendi üretimleri olan kundağıyla beraber yeni doğanken de kullanılabilir hale geliyor (tabi kundağa ayrıca almanız gerekiyor). bebeğin bacağının arasına hiç bir şey girmediği için erkek bebekler için de oldukça uygun bir ürün ve duruş şekli nedeniyle kalça çıkıklığına neden olmuyor. bebek direkt size dayanacak şekilde durduğundan sizin sıcaklığınızı tam olarak hissediyor. bu kanguruda, önde size bakar şekilde, yanda size bakar şekilde (bebek yan yatmıyor sizin yan belinizde duruyor) ve sırtta taşıma pozisyonları var. hem belden hem sırttan destek aldığı için çocuğu taşımak çok rahat. ağırlığı minimum düzeyde hissediyorsunuz. gerçekten ayrıntılı düşünülmüş özel bir ürün. benim oğlan buna bayıldı. yine içine koyduğum an uykuya dalıyor. ama bu ürünün fiyatı diğerlerine göre oldukça pahalı. yani tercih etmek ayırdığınız bütçeye kalmış.

Son düzenleme:
X