• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill!!! Hamileler ve Anneler

Aleyna0825

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
824
481
53
Merhabalar ben 21 yasindayim 8 aydir cocuk istyoruz ama olmadi henuz bu ay çaksir koku suyu kullandim insallah bu ay bende pozitif gorurum. Son adet 10 ekim bitis tarihi 17 ekim 25 ekim de yumurtalama oldu ve yumurtalamadan 1 hafta sonra kasik agrilarim basladi ve hatta karnimin altinda nasil anlatsam karimin icinde cekistirme oldu karnimin ici gerdirme oldu yani nasil anlatabilecegimi bilemedim umarim anlatabilmisimdir insallah sadece kasik agrim oldu anliyicaginiz ve bugun 5 kasim gogus agrim olmaya basladim. Benim sorum şu bu kasik agrilari yasayim batta 4 5 gun kala gogus agrisi olan oldu mu? Simdiden yanlariniz icin tesekkur ederim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin, cocugula tebih etmesin insallah 😇🤲🏻

Ah çiçegimm 🌸 İnşallah bu ay pozitifleri görür burdan birbirimizle paylaşırız. Bizde yaklaşık 5 aydır bebek istiyoruz. Sadece prolaktinim yani süt hormonum yüksekmiş başka sorunumuz yok. Öncelikle bi doktora gitmelisin yada gittin mi bilmiyorum yazmamışsın. Bu belirtiler kişiye göre değişiyormuş forumda okuduğum kadarıyla sadece koku hassasiyeti ve uyku haliyle hamileliğini öğrenende var sık idrara çıkmalarla da var. Bazen kendimizi fazla dinliyoruz ondan da olabilir. Benimde reglime 4 gün var bende de göğüs ağrısı hiç yok çok afedersin akıntı var kremsi şekilde sık idrara cikma durumu (normalde gunde 2 3 se su an 7 8 i buluyor)ve fazlaca uyku hali var bilmiyorum ya psikolojikte olabilir sürekli istediğimiz için. Allah hayırlı bi şekilde nasip etsin. Inşallah hamisizdir bat ne zaman senin?

Göğüs ağrısı ve dolgunluğu adete yakınken de yaşanabilcek belirtiler. Bunları hayal kırıklığı yaşamamanız adına söylüyorum.☹️ Biz de yaklasık 10 aydır istiyoruz ama nasip olmadı henüz. Ben de ümitlenmiştim ama hayırlısı. Umarım müjdenizi verirsiniz burada.🙏🏼

Soyledigin beliryileri yasadim ben de ama senin icin cok erken gibi geldi bana. Ben adetime 5 gun kala yasamaya baslamistim, hatta adet olacagim sanmistim.

Back