Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Gerçekten bu testler insanın aklıyla oynuyorson ikisini bilmem ama ilk yaptığın kaset test bende de sürekli o silik çizgiyi çıkardı. güvenilir değil yani.
Sabah gittim kan berdim öğleden sonra çıkacak gelirken bir tane test aldım onu yaptım resmini bırakıyorumYarın sabahtan sağlık ocağına gidip gebelik testi yaptır bence. Kafan rahat olur.
Bence hamilesiniz insallah güzel haberler alırsiniz
LTeşekkür ederim. Gerçekten bu testler insanın aklıyla oynuyor
Sabah gittim kan berdim öğleden sonra çıkacak gelirken bir tane test aldım onu yaptım resmini bırakıyorum
sonuç neymişşşşş??? testler doğru mu çıktıTeşekkür ederim. Gerçekten bu testler insanın aklıyla oynuyor
Sabah gittim kan berdim öğleden sonra çıkacak gelirken bir tane test aldım onu yaptım resmini bırakıyorum
Sonuç nedirL
sonuç neymişşşşş??? testler doğru mu çıktı
Ben göremedim günün geçti miKızlar testime bakar mısınız
Bugün regl olmam lazımBen göremedim günün geçti mi
Var gözüküyor canım bir kan ver varsa zaten cikarBenim adetime 2 gün var ve sabah testim böyle çıktı. Daha önce dış gebelik geçirdim ve bir tupum alındı. O yüzden gebe kalma sürecim biraz zor oluyor. Dış gebeligin üzerinden bir yıl geçti ve bugün hiç umudum yokken boyle bir sonucla karsilastim. Sizce var mı?Eki Görüntüle 3450418
Teşekkür ederimVar gözüküyor canım bir kan ver varsa zaten cikar
yarın kan testine gidicem umarım çıkargebelik var gibi duruyor hemen kan testi ver zaten testte çıkmışsa bu şekil kanda kesin çıkar