- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Testim yok canım hamile olsam cikardi zaten kanda
pely canımHayirlisi olur ins hakkinda baya umitlenmistim senin adina testin markasi nedir
Doktora gitmedim netten baktimDoktorla felan paylaşsaydın canım bu durumunu bir
İnşallah canımtest bozukmuş demek kibu ay hamile kalırsın inşallah canım
pely canım
Test bozukmuş şans işte boşuna heveslendimPely hic duymadim belki test bozuktur
Test bozukmuş şans işte boşuna heveslendim
Aynen canımIdrar testlerinede guvenemiycez artik
Canım bende dün öğrendim hamile olduğumu adete 5 gün varken test yaptım bebetime markaydı hatta negatif çıktı 3 saat sonra çok ince bir çizgi çıktı ışığa tutunca gözüküyordu . Sonra 3 gun kala yaptım net çıktı hemen kan testi de yaptım 40.99 çıktı bence değerin yükselecekAynen canım
daha once hic kan testi yaptrdin mi.herkesin bi deger araligi vardr.umitlenrmek gibi olmasin testte silik cikti diye soyluyrm meselea benm hep 0 di.adetim gecti gidip kan verdim 2.0 cikti.yok dedim ama dr ne var ne de yok diyeblrm 1 hafta sonra tekrarlyalm dedi cunku hep 0 meden simdi 2 dedi.ve hamileydm ama kimyasal oldu tabi.gelmezse adetn uc dort gun sonra tekrar kan ver gec dollenme olablrTest bozukmuş şans işte boşuna heveslendim
Iki kere yaptirdim geçen aylarda genelde hep 0 cikiyodu bi kere 2 çıkmıştı bunla 2. Oldudaha once hic kan testi yaptrdin mi.herkesin bi deger araligi vardr.umitlenrmek gibi olmasin testte silik cikti diye soyluyrm meselea benm hep 0 di.adetim gecti gidip kan verdim 2.0 cikti.yok dedim ama dr ne var ne de yok diyeblrm 1 hafta sonra tekrarlyalm dedi cunku hep 0 meden simdi 2 dedi.ve hamileydm ama kimyasal oldu tabi.gelmezse adetn uc dort gun sonra tekrar kan ver gec dollenme olablr
Hayırlı olsun bebeğin canim ben hiç sanmıyorum yukseleceginiCanım bende dün öğrendim hamile olduğumu adete 5 gün varken test yaptım bebetime markaydı hatta negatif çıktı 3 saat sonra çok ince bir çizgi çıktı ışığa tutunca gözüküyordu . Sonra 3 gun kala yaptım net çıktı hemen kan testi de yaptım 40.99 çıktı bence değerin yükselecek
bekle bKLm cNim tekrarlRzn sonra yineIki kere yaptirdim geçen aylarda genelde hep 0 cikiyodu bi kere 2 çıkmıştı bunla 2. Oldu
canm benim akrabamin kisdi vardi 10 defa hamile kaldi ilac icdi dusirdu ...hamile ola bilirsn ikinci tesdi dene ondada silik ckarsa hamilesnKizlar ben bu sabah gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. Gecen hafta adet olmustum ama cok az geldi kirmizi seklinde degil. Ve benim kistim var sizce kistten dolayimi gebelik testi pozitif çıktı
Canım senin adetin kırmızı olmadığı bu ayHayırlı olsun bebeğin canim ben hiç sanmıyorum yukselecegini
Hayir tatlim olmadiCanım senin adetin kırmızı olmadığı bu ay
Baska testim yok ve kan testi negatif canımcanm benim akrabamin kisdi vardi 10 defa hamile kaldi ilac icdi dusirdu ...hamile ola bilirsn ikinci tesdi dene ondada silik ckarsa hamilesn
heee o zaman bende bidefe oyle oldu iki cizgi gosderdi sora gosdermedi o testin kendi guvenirsizligi galiba cunki yanlis gosderme ihdimali de varBaska testim yok ve kan testi negatif canım
Baska testim yok ve kan testi negatif canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?