- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Tamam tatlim inşallah :)Bence de pozitiiffffff
Bize de haber ver mutlaka.
Amin canım sağolInşallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Adetim acik pembe ve akintili sekilde oldu canim ilk gün sancim coktutest pozitif canim.sabah idrarla daha net cikar.adetn kac gundu ve ne renkti.gerci kimisi ustune gorunce normal adet gibiyms bende kendimden supheleniyrm bir bucuk gun sürdü
benmde acikti ama normal kan gibiydi.bir bucuk gunde bitti.sonra hep leke geldi.kismet bakalm.seninde insallah oyledr hayirlsi olsuunAdetim acik pembe ve akintili sekilde oldu canim ilk gün sancim coktu
İnşallah canım heyecanla bekliyorum sonucubenmde acikti ama normal kan gibiydi.bir bucuk gunde bitti.sonra hep leke geldi.kismet bakalm.seninde insallah oyledr hayirlsi olsuun
İnşallah canım çok heyecanliyim :):)ovulasyon testi genelde kist olduğunda pozitif verebiliyor ama bu gebelik testi ve bence hamilesin pozitif çünkü :)
Ayy canim inşallah cok sagol :)
Aaa cizgi vardi ama demekki bozukmus test.Kizlar kan testi negatif 2.0
Aa tam ben yazmışım sende yazmışsıın adetin geçmişmiydiKizlar kan testi negatif 2.0
Tekrar bir tedt yap onasıl olacak. Hamiş gibisin
Geçen hafta adetim bitmişti ama cok az olmuştumAaa cizgi vardi ama demekki bozukmus test.
2.0 yukselebilir kac gun var adete
Geçen hafta adetim bitmişti ama cok az olmuştum
Testim yok canım hamile olsam cikardi zaten kandaBilemedim ki idrar testini sabah tekrarlasan elinde varsa
Testim yok canım hamile olsam cikardi zaten kanda
Kizlar kan testi negatif 2.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?