acill cevapp:(

hayalinyeter17

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
3
0
6
Ankara
merhba arkadaşlar..ben size başımdan geçenleri anlatp fikrlernizi almk istyrm.. bundan 5 sene önce başlayan bi ilişkim vardı birbirimizi çok seviyodk kavgalarmız yalnzca kıskançlıktan olrdu bitti derdik ama hiç bi zaman bitiremezdk ayrlklarmz en fzla 2 gün olurdu.. 3 sene herşey çok güzeldi 4. senemize geldiğimizde ben hiç yapmadgm şeyleri yapmaya başladım erkek arkadaşlarından bile kıskanır olmştm.. bizim yaşadgmz yer küçüktü 3 sene boynca en ufak yanlşnı duymadığım adamın 4. senemizde bi anda benimle beraberken kız kaçırdığı haberini aldım şok geçirdim aileside şaşkına dönmüştü arkadaşları gülüyodu zaten sonradan öğrendimki benim kıskançlıklarm arkadaşlarının dalga konusu olmuş öylede soğtmuşlar sevdgmi benden.. neyse 6 ay biz ayrı kaldk o kaçrdığı kızla nişanlandlar bana ulaştığı zamanlar oldu bir kere bile o kızı sevdiğini sölemedi mecburiyetten o kızla birlikte olması gerekiyo gibi konuşup hep sabret dedi bana.. gecelerce ağladım kendimde değilm 4-5 ay sonra bi gün buluştk sarldk okadar gerçekciydiki beni hala seviyodu bunu hissediiyodum o kızdan ayrlmış ama babası zorla geri birleştirmiş öyle söylemişti.. ama bana gelmiştiya o yeterdi işte dayandım 2 ay daha geçti.. ayrılalı tam 6 ay olmuşken nişanlısı onu 7 ayrı kişiylee aldatmış.. etme bulma dünyası işte.. o beni 1 kere aldattı kendi 7 kere aldatılmış.. bunu duydgmda bi tekmede benim atmam gerekrdi belkide sonuçta benimleyken bi başkasını kaçırdı.. ama yapamadm kıyamadm ona.. çnkü hep bi umudum vardı onunla olsada hala beni seviyodur diyodm bu defa birbrmze daha sıkı baglanrz dedim kabul ettm 9 ay beraberdk ama hç bişy eskisi gibi değildi hissedyodk annem kesinlikle karşydı ama ben hiç kimseyi dinlemedim.. ailesi iki yüzlüydü.. sevgilim beni sevdiğini söylediğinde bana kurbanlar oluyolardı ayrıldk diye eve gittiğinde beni istemediğini söylediğinde ise bana symadıkları laf kalmıyodu.. biliyodm sevglimde beni artk sevmiyodu.. kendi kendine ayrılıp barışıyodu.. kafa estiğinde eski nişanlısını sevdiğini söyleyip kafa estiğinde sinirle söledim seni istiyorm diyodu..günler geçti böyle ben sustum hep onu bırakamadm hem ona deli gibi aşktım hemde bi mecbriyetm vardı biz seneler öncesinden birlikte olmuştuk ama gerçktn kız olmadığmı bilmiyodk tekrar barıştktan sonra farkettik bunu.. neyse 9 ay geçti 3 hafta önce ben ondan ayrldm.. beni sevmediğini biliyodm ve kaldıramadm daha fazla.. 2 hafta sürekli yalvardı inat ugrna yapamycgm şey yok barışmazsan haftaya düğünüme gelirsin dedi. tmm dedim barıştm yarm saat geçti arada ve ertesi gün önemli bi işi oldgnu beni gece 12 ye kadar arayamayacagını söyledi işini sordm söylemedi bende tekrar bittiğini söyledim.. işinin oldgu gün facesinde çok mutlu bşy paylaştgnı gördm o kızla barışp barşmadgnı sordm ne barışması saçamalama dedi tamam deyip kapadm ertesi gün tekrar facesine baktığmda ise o kızın ismi ve kendi ismi şuanda izmirde oldkları yormlarda ise o kızı tekrar kaçırdığı yazıyodu..

bu sefer ilkinde olduğu kadar ağlamadım sustum özelden aradm kapalıydı hattını değiştirdi büyük ihtimal.. şimdi diyorm yağmam gereken gidip ünvrstemi okumak kazandm ünvrstyi gtmek diyorm gidicem buralardan ama sonra ya o mutlu olrsa benim göz yaşlarım yanlarına kalırsa diyorm.. bna gelmesini istyrm ama ben bidaha asla kabul etmiycem onu.. sadece o kız yne tekme atsın ve oda benim sevgime ihtiyacı olduğu içn gerekrse ama gelsn istyrm.. sizce yne gelrmi :(

Son düzenleme:
:((( çok üzüldüm sevdiğin kesinlikle adam değilmiş midesizmiş yedi kişi ne demek ya.. yazıklar olsun.. eğer bu doğruysa kız kesinlikle tekrar aldatır sevdiğin sana tekrar döner mi bilmiyorum ama dönmesin zaten defolsun gitsin canım madem üniv. kazandın ne güzel git oku hem bir mesleğin olur hemde yeni bir ortamın arkadaşların olur kafan meşgul olur ve uzaklaşmış olursun zamanla yaraların da kapanır üzülme kader denen birşey var demek ki yaşaman gerekiyormuş bunları :( zamana bırak oku okulu bitir gerisi gelir zaten.

Canım,yaşın daha çok genç sanırım.Erkek arkadaşının da gençtir.Şu yazdıklarını,yaşadıklarını bir daha gözden geçir ve iyi düşün.Bu zamanda kız kaçırmalar,kızı geri bırakmalar.Hele 7 kişiyle aldatma olayı yok daha neler.
Sen gencecik insansın,üniversiteyi kazanmışsın.Onun sana yaptıklarının suçunu bile kendine yüklüyorsun.Kıskandım arkadaşları dalga geçmiş soğumuş diyorsun.Bu sana yaptığı ihanet saygısızlık için sebep mi ? Ailesi iki türlü davranıyormuş.Kim ki onlar.Sen kendine değer vermezsen,kimse sana değer vermez.Ailen seni büyütmüş,bu yaşa getirmiş,elin kendini bilmezi heba etsin diye mi?.Kız olmadığımı bilmiyorduk demişsin.Burda ne demek istediğini tam anlayamadım ama ne yaşarsan yaşa,hiç kimseye katlanmak zorunda değilsin.
Ardına bile bakma,tenezzül bile etme.Şu an döktüğün gözyaşları için,ileride çok pişman olursun.Senin kıymetini bilecek adam gibi adam nicesi çıkar karşına.Sen okulunu oku hayatına yön ver önce.
Sevgiler

cnm çk sğl yazdklarn içn blyrm doğrsu bnm okulumu okumam ama çk zoruma gdyo işte bzm yaşadgmız yer küçük evlerimiz yan yana ilk kaçırdıgında herkes biliyodu o kadar nişanlı kaldı ve ben döndüm ona şimdi tekrar yaptı aynı şeyi çok utanıyorm çekemeyen okdar insan varki etrafta haketti diycekler kapımın önünde bayramdan sonra düğününü yapcaklar herşeyi bi kenara attım artk ama tek düşündüğüm ilkinde ahım tuttu allah yardm etti aceba bu defada tutarmı ben naptım kendimi rezil ettm beni seveni kaybettim dermi:(( yoksa sevdiğiyle böyle bi ömr mutlumu olrlar:( düşünmekten mahfoldm insan bir hafta içinde 12 kilo verrirmi ben verdm:( değmez biliyorm ama hiç olmazsa yaşadıklarmı yaşasın aynı şeyler onunda tekrar başına gelsin ben geri döndm kendimi nasıl rezil ettysem o da yaşasın aynısını istyorm yaşım 17 2 ay sonra gitcem buralardan ama döndğmde onu çook mutlu görmekte var:(( http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=489006

Son düzenleme:
cnm çk sğl yazdklarn içn blyrm doğrsu bnm okulumu okumam ama çk zoruma gdyo işte bzm yaşadgmız yer küçük evlerimiz yan yana ilk kaçırdıgında herkes biliyodu o kadar nişanlı kaldı ve ben döndüm ona şimdi tekrar yaptı aynı şeyi çok utanıyorm çekemeyen okdar insan varki etrafta haketti diycekler kapımın önünde bayramdan sonra düğününü yapcaklar herşeyi bi kenara attım artk ama tek düşündüğüm ilkinde ahım tuttu allah yardm etti aceba bu defada tutarmı ben naptım kendimi rezil ettm beni seveni kaybettim dermi:(( yoksa sevdiğiyle böyle bi ömr mutlumu olrlar:( düşünmekten mahfoldm insan bir hafta içinde 12 kilo verrirmi ben verdm:( değmez biliyorm ama hiç olmazsa yaşadıklarmı yaşasın aynı şeyler onunda tekrar başına gelsin ben geri döndm kendimi nasıl rezil ettysem o da yaşasın aynısını istyorm yaşım 17 2 ay sonra gitcem buralardan ama döndğmde onu çook mutlu görmekte var:(( http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=489006

Yaşın o kadar genç ki,senin yaşında duygular daha yoğun yaşanıyor.Sanıyor ki insan hayatta birtek sevdiği var,dünya onun üzerine kurlumuş.Ben de öyleydim,ben de geçtim o yaşlardan.Ben de ah ettim.İnan bana bitanem,öyle bir zaman geliyor ki,ahın tutmuş mu tutmamış mı onu bile umursamıyorsun.İnsanların ne dediği tabi ki insanı etkiliyor.İnsan üzülüyor,hırslanıyor,kahrediyor.Bak şöyle düşün.O zaten belasını bulmuş.Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz.Ama öyle her ah hemen peşin tutar diye bekleme.Sabır.Kimin ne yaşayacağını bilemeyiz.Sen yine de kimseye beddua etme.Allah zaten görüyor.İnsanların ne diyebileceğini de çok fazla kafana takma.Dört dörtlükte olsan yine bir laf ederler.Gitsen o çocukla evlensen,bak okumadı gitti bir serseriye takıldı derler.Sen onun yaptığı bu sağlıksız evliliğin hayırlı olabileceğine inanıyormusun.Evleneceği kızı deli gibi sevseydi,saygılı istikrarlı bir ilişki yaşasaydı seninle işi neydi.Ya da senle yaşasaydı,o kızla işi neydi.Canım benim sen müsait olduğun ilk fırsatta güzel bir duş al,abdest al rahatla.Allah'a dua et kendin için ve tertemiz bir sayfa aç.Kimseyi de umursama.Git okulunu güzel güzel oku.İnan bana bunu mu kendime dert etmişim diyeceksin.Senden daha mı değerli.Bak bu üzüntüler,stres ileri ki yaşamında kalıcı rahatsızlıklara gebe.O insanla birlikte devam etsen,evlensen ömür boyu ağlamak var.Boşver de geç.

Yaşın o kadar genç ki,senin yaşında duygular daha yoğun yaşanıyor.Sanıyor ki insan hayatta birtek sevdiği var,dünya onun üzerine kurlumuş.Ben de öyleydim,ben de geçtim o yaşlardan.Ben de ah ettim.İnan bana bitanem,öyle bir zaman geliyor ki,ahın tutmuş mu tutmamış mı onu bile umursamıyorsun.İnsanların ne dediği tabi ki insanı etkiliyor.İnsan üzülüyor,hırslanıyor,kahrediyor.Bak şöyle düşün.O zaten belasını bulmuş.Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz.Ama öyle her ah hemen peşin tutar diye bekleme.Sabır.Kimin ne yaşayacağını bilemeyiz.Sen yine de kimseye beddua etme.Allah zaten görüyor.İnsanların ne diyebileceğini de çok fazla kafana takma.Dört dörtlükte olsan yine bir laf ederler.Gitsen o çocukla evlensen,bak okumadı gitti bir serseriye takıldı derler.Sen onun yaptığı bu sağlıksız evliliğin hayırlı olabileceğine inanıyormusun.Evleneceği kızı deli gibi sevseydi,saygılı istikrarlı bir ilişki yaşasaydı seninle işi neydi.Ya da senle yaşasaydı,o kızla işi neydi.Canım benim sen müsait olduğun ilk fırsatta güzel bir duş al,abdest al rahatla.Allah'a dua et kendin için ve tertemiz bir sayfa aç.Kimseyi de umursama.Git okulunu güzel güzel oku.İnan bana bunu mu kendime dert etmişim diyeceksin.Senden daha mı değerli.Bak bu üzüntüler,stres ileri ki yaşamında kalıcı rahatsızlıklara gebe.O insanla birlikte devam etsen,evlensen ömür boyu ağlamak var.Boşver de geç.

haklısn cnm yormlrn içn çk sğl..blyrm onunla evlnsydm hç mtlu olamycktm yne aynı şyler olcktı en bşta ailemin desteği olmycktı ama ynede cnm acıyo işte yan evde onların oldgnu çk mtlu olcklarnı bni byle rezl edp hç sevmediğini sevdğne kavuştuğunu düşündkçe boşa geçmş 5 seneyi düşndkçe cnm çook acyo:( ama ddğni yptm vazgçtm sevgmden ondan hayalmden hrşyden..onuda sdce allha hvale ettm..

:( haklısın cnm yormlrn içn çk sğl.. bnde blyrm onunla olsaydm hç mtlu olamycktm en bşta ailaem izn

canım karaktersız bırısıne denk gelmıssın maalesef:(
yaslarınız kac onu kacırdım .kucuksunuz sanırım
.kucuk yasta bır bırlıktelık yasamıs olman da uzucu...fakat bu bırlıktelıgı yasadın dıye o ınsana mecbur oldugun dusuncesı bana kalırsa yanlıs...
bu konuyu kapat bence..hırs yapma asla..bırak ne halı varsa gorsun.
.unv kazandım demıssın gıt okuluna adam gıbı guzelce oku..bırak o cocugu da hıııııııııııc ılgılenme...yasından dolayı duygularını anlayabılıyorum ..ama ılerde cok pısman olacagın seyler yasamıssın maalesef..yanı dıyeceksın kı benım o malla ne ısım vardıı..keske hıc hayatıma gırmeseydı..ben kendımı onun ıcın mı uzmusum vsvs.

bence dedgıım gıbı gıt okulunu okuu..erkek ark sayfasını da bıraz kapat bence...bu cocukla bır bırlıktelık yasamıssın dıye baska bırlıktelıgın oldugunda da yasadıklarının tekrarına ızın verme...bır hata olmus maalesef ama ıkıncısı hata olmaz canım..
dıkkat et kendıne ve ıyı arkadaslar secç.....vallaha eskıler ne derdı sen elıne ekmegını al da ohoooo bak kımler cıkar...

Belli ki alışkanlıklar söz konusu, uzun ilişkilerin bitmesi çok yorar insanı ama nasıl bittiği daha çok önemlidir bence. Bazen öyle bir biter ki, iki taraf da birbirlerini yalnızca gülümseyişlerle,kahkahalarla hatırlar, hala kimse onun gibi olamaz der içinden insan ama bazen de öyle biter ki, nefret ederler birbirlerinden, en değer verdikleri insan birden onları en derinden yaralayan hain oluvermiştir. Ne olursa olsun bir ilişki insanı hayata motive etmeli.. İnsan bir kimseye tutunarak, kendi bile boşluktayken, ona güç olarak güçlenir bana kalırsa. Hayatı sevmenin en güzel biçimidir birini sevmek, sevdiğin tarafından sevilmek.. Yine de bu hoş duyguları biz kirletiriz kendi ellerimizle. Sizin de ilişkiniz, gururun da insanlığın da affedemeyeceği olaylara tanık olmuş ne yazık ki. Ama sıkma canını, ne demişler "kimi insan imtihan,kimisi armağan" sen sınavını verdin.. bırak sonucun armağan olsun, geç olsun, güç olmasın. Bir süre yaran kabuk tutsun, okuluna git.. Bu arada hangi üniversiteyi kazandın? Hangi bölüm? Eminim ki her şey senin için daha katlanılır olacak, kendini affedemediğin durumlarda da duaya sığın.. Şüphesiz ki Allah kimsenin arkanda olmadğı anlarda, hatalarında boğulurken bile senden huzrunu esirgemeyendir.. Dualarım seninle olacak, sakın kendini bırakma, varsın dönmesin.. Dünya dönüyor ya!

Back