• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill !!! 4 aylık bebegim nesne takibi yapmiyor

kubra aktas

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
5
1
6
44
Merhaba bebeğim 4 aylık başını tam olarak tutamiyor ve nesne takibi yapmıyor bana bakıyor 10-15 saniye ama nesneleri takip etmiyor göz muaynesinde sorun yok herşey normal norolijiden randevu aldık ama ben çok endişeliyim içim içime sığmıyor sıkıntıdan..Böyle durumu yaşayan var mı daha önce konu açılmış ama sonuca ulasilmamis lütfen bu şekilde yaşayan veya çevresinde şahit olan yazabilir mi ? Sevgiler.

benim bebegimde 4 aylikken oyleydi yuzume bakiyodu sinra duymuyodu sanki 6 aylikkende kac kere sesimi duysada bakmiyodu baksada bakib hemen tekrar baska yone donuyodu ama 6 aydan sonra cin gibi masallah 😁 obur bebeklerim oyle diyildi ben korktum onceler bi sorun var diye ama sonra deyisti bazi bebeklerde bazi seyler gec oluyo.

benim bebegimde 4 aylikken oyleydi yuzume bakiyodu sinra duymuyodu sanki 6 aylikkende kac kere sesimi duysada bakmiyodu baksada bakib hemen tekrar baska yone donuyodu ama 6 aydan sonra cin gibi masallah 😁 obur bebeklerim oyle diyildi ben korktum onceler bi sorun var diye ama sonra deyisti bazi bebeklerde bazi seyler gec oluyo.
Çok teşekkür ederim o kadar endişeliyim ki içim biraz rahatladı Her çocuk aynı şekilde gelişmiyor evet ama yine de insan korkuya kapılıyor çok sağolun 🌸🌸

Merhaba bebeğim 4 aylık başını tam olarak tutamiyor ve nesne takibi yapmıyor bana bakıyor 10-15 saniye ama nesneleri takip etmiyor göz muaynesinde sorun yok herşey normal norolijiden randevu aldık ama ben çok endişeliyim içim içime sığmıyor sıkıntıdan..Böyle durumu yaşayan var mı daha önce konu açılmış ama sonuca ulasilmamis lütfen bu şekilde yaşayan veya çevresinde şahit olan yazabilir mi ? Sevgiler.
Nesne takibi yine bi nebze ama 4 aylık baş tutamaması için mutlaka nöroloji görmeli. Nasıl geçti muayneniz, bi sıkıntı yoktur inşallah 🙏🏼

Nesne takibi yine bi nebze ama 4 aylık baş tutamaması için mutlaka nöroloji görmeli. Nasıl geçti muayneniz, bi sıkıntı yoktur inşa

Nesne takibi yine bi nebze ama 4 aylık baş tutamaması için mutlaka nöroloji görmeli. Nasıl geçti muayneniz, bi sıkıntı yoktur inşallah 🙏🏼
Başını şuan daha iyi tutabiliyor nesne takibi halen yok Nöroloji ultrason istedi Temmuz 26 randevumuz var İnsaAllah iyi çıkar sonuclar

Umarım ultrason sonucunuz temiz gelir. Benim kuzenim fizyoterapist bebeğimde 4 buçuk aylık o 2 aylıktan bu yana hep bebeğime çıngırak takibi yaptırdı ve şarkı söylerdi bende o şekilde yapmaya başladım birde yüz üstü egzersizleri yaptırın hem boyun kasları gelişir hemde önüne bir ayna koyarsanız izler benim bebeğim mesela yüzüstü pozisyonu hiç sevmez sadece önüne ayna koyarsam durur sizde öyle deneyin ama en etkilisi bence çıngırak. Bol bol çıngırakla egzersizler yapın şimdiki bebekler biraz keyifsel canı istemezse dönüp bakmıyorlar bile içinizi ferah tutun herşey çok güzel olsun inşallah 🙏

Back