Acilen yardımcı olur musunuz kızlar ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
bir arkadaşımdan avondan ürün sipariş ettirdim rujun rengini yanlış getittirmiş :47::47: ancak açıp baktığımda anladım ya :26::26:...
yarın söylicem ama geri alır mı sizce ürünü ya sonuçta onun hatası rengini yanlış getittirmiş :47::47::47:ve ben kırmızı istiyodum o ise tamammen silik bir renk gettirdi böyle şeyleride konuşmayı pek sevmiyorum

uzun lafın kısası geri alır mı ürünü kızlar?

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff puffffffffffffffffffffffffffff niye yardım etmiyonuz ki ?

dudagına sürmediysen arkadaşın iade edebilir ancak sürdüysen olmaz avon da kabul etmiyor(ben avon yapıyorum bu arada ordan biliyorum)

çok az sürdüm anlaşılmaz heralde ya ? ne bilim yani karıştırdını püfff
madem istediğin renk değil denemeseydin keşke kuzenim bi kez fondotenin rengini beğenmedi değiştirecektim ama parmağını fondotene sürmüş takım öncüm bu iade olmaz dedi kaldı fondoten

madem istediğin renk değil denemeseydin keşke kuzenim bi kez fondotenin rengini beğenmedi değiştirecektim ama parmağını fondotene sürmüş takım öncüm bu iade olmaz dedi kaldı fondoten

ya püfff şu parlatılı rujlar varya ondan aldım kırmızısı istemiştim ben dışardan bakınca anlayamadım az sürdüm anlaşılmıyor aslında sürüldüğü bakalım dicem değitirebilirmisin diye ya $26[2].jpg

Back