Kına Gecesi acilen tecrube... .sss

katre000es

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
27
0
6
Sinop
Merhaba. Iki hafta sonra kinam var ama memlekette oldugumuz icin dugun gibi olacak. Biraz erken evlenecegim icin ne ne sekilde olacak bilmiyorum. Etrafimda ablam abim kuzenim filan da olmadi evlenen bu yuzden hic bisi bilmiyorum korkuyorum her sey birbirine girecek gibi geliyor herkese soruyorum hep bi eksik varmis gibi geliyor lutfen biseyler soyleyin neler olmasi gerekiyor nasil olmali fikir verin lutfen..

şimdiden hayırlı olsun diyerek başlayayım.
hazırlıklarını tam olarak bilmediğimiz için neler eksik, neler olması gerekir onu tam olarak söyleyemem.
sadece şunu söyliyeyim; içine sinen herşeyi yap, içine sinmeyen hiçbir şeyi yapma

Cok tesekkur ederim. Zaten simdiye kadar icime sinmeden olmadi hicbirsey cok sukur. Galiba bu benim yasadigim endiseyi herkes yasiyor ama soyle bisey ki bi turlu icini rahat ettiremiyorsun. Bazen diyorum kendime hic bir sey yapma akisina birak. Bazen de kiziyorum bu senin dugunun bir seyler yap bul . Zor bi sey...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…