Acilen bilgisi olan yanıtlasın

senin adına sevindim canım .umarım herşey bundan sonra daha iyi olcak yarın doktor randevusu var bakalım herşeyin hayırlısı ilacını bırakmana sevindim canıma.s.

yarın doktor amcayla buluşcam kızlar çok heyecanlanıyorum yaaa umarım iyi şeyler olur olumlu bi görüşme olur

tatlım nasıl geçti görüşmen

iyi geçti bi tanem doktor ufak ufak bişeylere anlam katmaya başladı.
diğer görüşmelerde daha iyi olacağımı sölüyor bende bazı şeyleri aşıyorum yavaş yavaş allah hepimize yardım etsin kuzum sen nasılsın cnm ilacı bırakmıştın diğer ilaçları bıraktınmı

sevindim canım hadi bakalım kolay gelsin

sadece birtane kullanıyorum ay sonunda gidicem bakalım ne diyecek

nerelerdesin ebru hnm:)dün gitttin mi dr a ne dedi naptın bakalım

canım evet gittim ilacı olarak xanax sı önerdi atak yaşayacağını hissedersen al dedi bide o öle bağımlılık felan yapmaz dedi zaten sende öle bişey de yok ben bağımlılık yapıcak insanı tanıırm dedi sonra bana sen gayet mantıklı dürüst vede zekisin dedi ayıptır sölemesi bende zaten ilacı sevmem dedi o yüzden müdahale ederim dedi. ben ilk rahatsızlık geçirdiğimde ki esas panik krizlerim miş cnm onu bölelikle öğrenmiş oldum.ve ercanla alakası yok oldu doğal olarak bende zaten sordum dedim o zaman onunla alakası yok dedim dimi felan sıkıştırdım birazcık neyse işte herşeyi ufak ufak çözmeye başlıyo sanırım bence sen ercanla evlenince sanki bu sorunların kesilecekmiş gibi dedi
sonra işte bana yıldız tekniğe gel sana reçeteni yazayım felan dedi şimdilik bu kadar
senden naber cnm

merhabalar

halen görüşüyor musunuz kendisiyle acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…