daha iyi olmana çok sevindim canım
bende akşam içtiğim ilacımı bırakalı 9 gün oldu çok şükür gayet iyiyim umarım böylede devam eder
unutma tatlım sabredeceksin ve hergeçengün daha iyi olduğunu göreceksin hepsi bitecek canım
senin adına sevindim canım .umarım herşey bundan sonra daha iyi olcak yarın doktor randevusu var bakalım herşeyin hayırlısı ilacını bırakmana sevindim canıma.s.
iyi geçti bi tanem doktor ufak ufak bişeylere anlam katmaya başladı.
diğer görüşmelerde daha iyi olacağımı sölüyor bende bazı şeyleri aşıyorum yavaş yavaş allah hepimize yardım etsin kuzum sen nasılsın cnm ilacı bırakmıştın diğer ilaçları bıraktınmı
canım evet gittim ilacı olarak xanax sı önerdi atak yaşayacağını hissedersen al dedi bide o öle bağımlılık felan yapmaz dedi zaten sende öle bişey de yok ben bağımlılık yapıcak insanı tanıırm dedi sonra bana sen gayet mantıklı dürüst vede zekisin dedi ayıptır sölemesi bende zaten ilacı sevmem dedi o yüzden müdahale ederim dedi. ben ilk rahatsızlık geçirdiğimde ki esas panik krizlerim miş cnm onu bölelikle öğrenmiş oldum.ve ercanla alakası yok oldu doğal olarak bende zaten sordum dedim o zaman onunla alakası yok dedim dimi felan sıkıştırdım birazcık neyse işte herşeyi ufak ufak çözmeye başlıyo sanırım bence sen ercanla evlenince sanki bu sorunların kesilecekmiş gibi dedi
sonra işte bana yıldız tekniğe gel sana reçeteni yazayım felan dedi şimdilik bu kadar
senden naber cnm
dr.mun kendi siteside var orda iletişim linkine tıklayarak adres mail ve tel bilgilerini bulabilirsin.googleden "kubilay boğoçlu" die arattır.psikiyatrivehayat sitenin adı zaten.adıyla aratınca ilk o site çıkıyor.kendisine durumunu anlatan bir mail atarsın.gerekli cvb san ahemen verecektir.mutemelen bir randevu verecektir.gidersen bilgim olsun cnm