Acilen antalyada gelin saç makyaj için kuaför ve fotografcı arıyorum

sosyolog07

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
18
Yer
Antalya
yaşadığım üst üste aksilikler sonucunda düğünüme cok az kaldı 22 haziran Antalya da kuaförler hakkında bilgim yok lütefen Antalyadaki arkadaşlar yardım edin çok stres oldum :(

yaşadığım üst üste aksilikler sonucunda düğünüme cok az kaldı 22 haziran Antalya da kuaförler hakkında bilgim yok lütefen Antalyadaki arkadaşlar yardım edin çok stres oldum :(

Öncelikle hayırlı olsun canım, Lara da Muratpaşa belediyesinin karşısında Hasan Görmüş kuaför var. Benim daimi kuaförümdür, orada saç için şafak bey var, oldukça başarılılar diğer alanlarda da, makyaj ürünleri de kryolan. Uzak değilse sana bilgi al derim, fiyat konusunda falan.

100. yılda gazi lisesini karşısında R.A. Şaç tasarım var sahibi Ramazan Abi çok iyi bir kuafördir ve emin ol stressiz eğlenceli bir şekilde düğüne hazırlanırsın. Eğer uzak demez isen bir uğra derim.:34:

ben saçımı ve makyajımı çok kuaför gezdikten sonra dedemandaki modax kuaför e yaptırdım.istersen bi git prova yaptır.zaten provayı ücretsiz yapıyorlar.makyaj olarak da çok iyi bir makyözü var.tavsiye ederim :)

gelin saçı ve makyajı için caka kuaför antalyanın en iyi kuaförü.
fotoğraf için fil prodüksiyon veya ytg productionu tercih edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
damla kuaför var ben orda yaptırdım çok memnun kaldım arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim soğuksuda kesinlikle memnun kalırsınız...

Gelin saçı ve makyajı için kesinlikle makyaj antalya'yı öneririm arkadaşlar, bir gidin görüşün bence

Makyaj antalyaya düğün saçı icin giden arkadaslar varsa fiyati hakkinda bilgi verebilir misiniz?

Alt çetinkaya caddesinde Selda kuaför var. Ben memnun kaldım

Fiyatlari hakkinda bilginiz var mi acaba
Canım fiyat Konusuna takılma bence bi randevu alıp gidip görüş, Benim bildiğim her yer aşağı yukarı aynı ama önemli olan senin düğün gününde mutlu ve huzurlu olman.. Bu işler gidip görmeden olmaz derim ben ;)

Back