- 6 Ağustos 2021
- 514
- 1.611
- 33
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Ay ne biliyim dikiş, ilaç falan. Dilim kopmaz inş moduna girdim
Hayır gitse Doktora ne diyecek çok merak ettim, sevgilim İtalyan, spagetti yerken hüpletmeye alışmış
Bu şarkıyı da 2. Kez hatırlıyorum bu hafta
Ne bileyim dikiş falan atarlar belki dedim.Yahu gitseniz ne yapacaklar? Dilinizin civatası falan mı var sıkıp kısaltsınlar? Şaka gibisiniz gerçekten ya.
Yok yav, boğazıma tükürüğüm kaçtı öksürürken dilimi zorlanmışım diye uyduracaktımAcilde, sevgilim o anın hiddetiyle dilimi mi çekti diyeceksin?
taksici mi bu dili hüpleyennn?Ne bileyim dikiş falan atarlar belki dedim.
Yok yav, boğazıma tükürüğüm kaçtı öksürürken dilimi zorlanmışım diye uyduracaktım
Ooo ben geçen sana diger konuda yorum attım ondan ayrıldım diye. Hiç gormemissin bile.taksici mi bu dili hüpleyennn?
İkisi de değilTaksici mi subay mı bu vakumlayan peki?
Hep benim başıma gelir zatenTam ekşilik konu
Güzel senaryo ben ikna oldumNe bileyim dikiş falan atarlar belki dedim.
Yok yav, boğazıma tükürüğüm kaçtı öksürürken dilimi zorlanmışım diye uyduracaktım
napıyım ayoll ben evinde çocuk bakan bir ev kadınıyım hayatım rutin ötesi.taksici bitmişş yenisi gelmişşş şimdi anladımmmOoo ben geçen sana diger konuda yorum attım ondan ayrıldım diye. Hiç gormemissin bile.
yok bence öpüşsün de dili kaptırmasınnnBencede bişey olmamıştır , çok fazla çekmekten dolayı tahriş olmuş olabilir .Şu andan itibaren o kişiyle opüşmeyin .
Opusurum de dilimi olaya mudahil etmedenBencede bişey olmamıştır , çok fazla çekmekten dolayı tahriş olmuş olabilir .Şu andan itibaren o kişiyle opüşmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?