- 6 Mart 2015
- 165
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi benimyolum
-
3 haftadır olan bir şeyse muhtemelen sizi polikliniklere yönlendirir acildeki doktorlar.
Damardan kan geçiyormuş gibi mi oluyor bende öyle bi his var ne zamandır pır pır hissediyorum 1-2 saniye birşey olup geçiyor
Yani acile giderseniz birkaç tetkik yaparlar size şimdi. Bu akşam şiddetli olduğunu söylediniz,yine de bir gidin ne olur ne olmaz. Ama acilde herhangi bir tedavi uygulanmaz diye düşünüyorum ,hafta içinde polikliniğe gidin.Yarın da gidemeyeceğim için acili düşündüm. Tıbbi bilgim de olmadığı için biraz endişe ettim. Sizce acil çözüm olmaz yani değil mi?
Son zamanlarda fazla kafeine maruz kaldınız mı acaba?Aynen öyle aşırı bi sıcaklık hissediyorum kaynar bi şeyler döküyorlar gibi. Bikaç saniye sürüp geçiyor ama yarım saat önce çok uzun sürdü dersi bırakmak zorunda kaldım. Önemli mi değil mi anlayamadım
Son zamanlarda fazla kafeine maruz kaldınız mı acaba?
Bende uzun sürmüyor doktora gidersen bilgilendirir misin beni deAynen öyle aşırı bi sıcaklık hissediyorum kaynar bi şeyler döküyorlar gibi. Bikaç saniye sürüp geçiyor ama yarım saat önce çok uzun sürdü dersi bırakmak zorunda kaldım. Önemli mi değil mi anlayamadım
Rica ederim de buradan yorum yapmam çok zorHayır hiç kahve içmem çay sadece kahvaltıda içiyorum. İlgilendiğiniz için çok sağ olun :)
Bende uzun sürmüyor doktora gidersen bilgilendirir misin beni de
Rica ederim de buradan yorum yapmam çok zor
Siz bi gidin acile, 3 haftadır var Ama bugün çok şiddetli oldu ve uzun sürdü diyin. O zaman biraz daha ciddiye alırlar umarım :)
Ama siz mutlaka hafta içinde doktora gidin. Geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?