• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acile gitmeli miyim?

benimyolum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
165
58
18
34
3 haftadır göğsümde bi yanma hissi var, birkaç saniye sürüyor bazen az bazen çok şiddetli oluyor uzun sürmediği için açıkçası çok üzerinde durmadım ama bu akşam şiddetli oldu üst üste 5-6 kez. Ders çalışıyordum bıraktım. Sizce önemli olabilir mi, hastaneye gitmeli miyim? :KK17: Böyle bi şeyi daha önce yaşayan yardım ederse çok sevinirim. Sanki kalbime sıcak bi şeyler akıtıyorlarmış gibi bi ağrı :KK43:

Damardan kan geçiyormuş gibi mi oluyor bende öyle bi his var ne zamandır pır pır hissediyorum 1-2 saniye birşey olup geçiyor

Damardan kan geçiyormuş gibi mi oluyor bende öyle bi his var ne zamandır pır pır hissediyorum 1-2 saniye birşey olup geçiyor

Aynen öyle aşırı bi sıcaklık hissediyorum kaynar bi şeyler döküyorlar gibi. Bikaç saniye sürüp geçiyor ama yarım saat önce çok uzun sürdü dersi bırakmak zorunda kaldım. Önemli mi değil mi anlayamadım

Yarın da gidemeyeceğim için acili düşündüm. Tıbbi bilgim de olmadığı için biraz endişe ettim. Sizce acil çözüm olmaz yani değil mi?
Yani acile giderseniz birkaç tetkik yaparlar size şimdi. Bu akşam şiddetli olduğunu söylediniz,yine de bir gidin ne olur ne olmaz. Ama acilde herhangi bir tedavi uygulanmaz diye düşünüyorum ,hafta içinde polikliniğe gidin.
Eğer şu anda devam eden bazı semptomlar varsa,acile gidin şimdi. Yardımcı olurlar. :)

Aynen öyle aşırı bi sıcaklık hissediyorum kaynar bi şeyler döküyorlar gibi. Bikaç saniye sürüp geçiyor ama yarım saat önce çok uzun sürdü dersi bırakmak zorunda kaldım. Önemli mi değil mi anlayamadım
Son zamanlarda fazla kafeine maruz kaldınız mı acaba?

Bende uzun sürmüyor doktora gidersen bilgilendirir misin beni de

Hayır hiç kahve içmem çay sadece kahvaltıda içiyorum. İlgilendiğiniz için çok sağ olun :)
Rica ederim de buradan yorum yapmam çok zor :(
Siz bi gidin acile, 3 haftadır var Ama bugün çok şiddetli oldu ve uzun sürdü diyin. O zaman biraz daha ciddiye alırlar umarım :)
Ama siz mutlaka hafta içinde doktora gidin. Geçmiş olsun :)

Rica ederim de buradan yorum yapmam çok zor :KK43:
Siz bi gidin acile, 3 haftadır var Ama bugün çok şiddetli oldu ve uzun sürdü diyin. O zaman biraz daha ciddiye alırlar umarım :)
Ama siz mutlaka hafta içinde doktora gidin. Geçmiş olsun :)

Çok teşekkür ederim :)

Back