Açılan konular nasıl silinir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Icemocha

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2019
72
60
30
Arkadaşlar iyi geceler. Bu üyelik hesabını geçen sene benden küçük kardeşim açmıştı ve o kullanmıştı bir süre onun açtığı konular vs var. Birkaç aydır artık ben kullanıyorum sadece bu hesabı kendi hesabım oldu yani burası. Bana ait olmayan konuları silme şansım var mı?

silinmiyor.
Mune gerekli açıklamayı yapar.
ama bence yeni üyelik alın karışsın istemiyorsanız.

Maalesef öyle bir uygulama yok bildiğim kadarıyla yeni hesap neden açmadınız ki?

Silinmiyor diye biliom nick değiş.

Maalesef öyle bir uygulama yok bildiğim kadarıyla yeni hesap neden açmadınız ki?
Bu hesap benim e postamla alındı çünkü, yeni bir e posta alıp öyle açmayı denedim o da nedense olmayınca tekrar denemeye üşendim açıkçası bambaşka bir e posta ile

Açılan konular silinmez yasaktır, ki zaten birkaç konu açılmış onlardan 2 tanesi de silinmiş, silinen konular geri getirilecek ve içerik silme cezası verilecek.
Konular yorumlara kapatılabilir ama o kadar.
Bu üyelik sizin değilse zaten sizin kullanmanız yasak, lütfen kendinize yeni bir üyelik alınız.

Yeni bir hesap açsaydınız
Taş atıp kol yorulmuyor nihayetinde
Silinirse konular banlanıyorsunuz
Buhesap benim e postamla alındı çünkü, yeni bir e posta alıp öyle açmayı denedim o da nedense olmayınca tekrar denemeye üşendim açıkçası bambaşka bir e posta ile

Teşekkürler

Bu üyeliği iptal ediyorum çünkü zaten dediğim gibi üyelik size ait değil bu şekilde kullanılması yasak, siz yeni bir mail adresiyle sıfırdan üyelik alın, hem böylece kardeşinizin konularıyla sizin konularınız karışıp fake üyelik şüphesi duyulmaz.

Tamamdır

Ben bir konu açtım ve yüklenen resimler geri silinebilir sandığım için resim yükledim ama şahsi resmim kaldırma imkanım var mı lütfen bilmiyordum yardımci olursanız çok sevinirim rica ediyorum ne olur çok rahatsızım resminin orda olmasindan

Merhabalar bende üyeliği iptal etmek istiyorum yardımcı olur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…