Acil

Thejerixmel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
191
102
53
Arkadaslar fsh 6.69 lh 7.91 olup hamile kalan varmi bunlar normqlmi yuksekmi normal degilse nasil normal yapcaz bana yardimci olurmsnz

Demek ki bu konuda bilgisi olan yok canım 🤷🏻‍♀️ ondan yardımcı olan olmamış olabilir doktorlar ilaçla düzeltebiliyorlar hormonları gitmedin mi doktora?

Bugun hormon testi yaotilar abla sonucta boyle cikinca bi bilene sorayim dedm
Güzzell bir kadın doğuma git canım afetin 2. 3. 4.günü yapılmış tahlil istiyorlar ona göre hormonlarına bakıyorlar dengeli olmayan için tedavi uyguluyorlar. Evli misin sen

Tsh yuksekligi dusuklerr ve bebekte zeka geriligine neden oluyormus okudugum kadariyla gebe kalmak.zorlasiyor mu tam bilmiyyorum ama dusurmelisin 3 ten yukarisi tehlikeli doktor bilgilrndirmedi mi

Tsh yuksekligi dusuklerr ve bebekte zeka geriligine neden oluyormus okudugum kadariyla gebe kalmak.zorlasiyor mu tam bilmiyyorum ama dusurmelisin 3 ten yukarisi tehlikeli doktor bilgilrndirmedi mi
Hayir biz ogun kani verdik ciktik doktr gec cikar dedi sonuclarima internneten baktm ben smir testi vermistm onumuzdeki hafta bkar doktr hayit otu aldm hormonlari duzenkiyomus sadce fsh ve lh skntili digerleri normal duseyde

Hayit tohumu benim normal olan tsh mi dr dusurmustu belki yardimi dokunur ama doktoruna danis yazdgn tsh yuksek deger en onemli uremeyi etkileyen hormon tsh

Bahsettiğiniz gibi zeka geriliği olabilmesi için 5 ten çok çok yüksek olması gerekiyormuş. Bununla ilgili çok güzel bir video var linkini bırakıyorum.

Back
X