- 10 Kasım 2018
- 191
- 102
- 53
- Konu Sahibi Thejerixmel
Arkadaslar fsh 6.69 lh 7.91 olup hamile kalan varmi bunlar normqlmi yuksekmi normal degilse nasil normal yapcaz bana yardimci olurmsnz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun hormon testi yaotilar abla sonucta boyle cikinca bi bilene sorayim dedmDemek ki bu konuda bilgisi olan yok canımondan yardımcı olan olmamış olabilir doktorlar ilaçla düzeltebiliyorlar hormonları gitmedin mi doktora?
Ama doktora gosteremdk gec cikar sonuclar dediBugun hormon testi yaotilar abla sonucta boyle cikinca bi bilene sorayim dedm
Güzzell bir kadın doğuma git canım afetin 2. 3. 4.günü yapılmış tahlil istiyorlar ona göre hormonlarına bakıyorlar dengeli olmayan için tedavi uyguluyorlar. Evli misin senBugun hormon testi yaotilar abla sonucta boyle cikinca bi bilene sorayim dedm
Guttim abla bebek icin gitmistik zaten kafin dogumcuyaGüzzell bir kadın doğuma git canım afetin 2. 3. 4.günü yapılmış tahlil istiyorlar ona göre hormonlarına bakıyorlar dengeli olmayan için tedavi uyguluyorlar. Evli misin sen
Anladım canım en iyisini doktor der düzelir inşallahGuttim abla bebek icin gitmistik zaten kafin dogumcuya
Hayir biz ogun kani verdik ciktik doktr gec cikar dedi sonuclarima internneten baktm ben smir testi vermistm onumuzdeki hafta bkar doktr hayit otu aldm hormonlari duzenkiyomus sadce fsh ve lh skntili digerleri normal duseydeTsh yuksekligi dusuklerr ve bebekte zeka geriligine neden oluyormus okudugum kadariyla gebe kalmak.zorlasiyor mu tam bilmiyyorum ama dusurmelisin 3 ten yukarisi tehlikeli doktor bilgilrndirmedi mi
Tsh yuksekligi dusuklerr ve bebekte zeka geriligine neden oluyormus okudugum kadariyla gebe kalmak.zorlasiyor mu tam bilmiyyorum ama dusurmelisin 3 ten yukarisi tehlikeli doktor bilgilrndirmedi mi