Rüya Yorumları acil yorumlayabilir misiniz? gece boyunca uyuyamadım....:(

BenIpek

en sevdiğim....
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
33.534
18.227
Rüyamda eşim ölecekmiş ama yaşıyor.Öğle namazına müteakip toprağa verilecekmiş.İnanılmaz ağlıyorum, cami hocası ne alakaysa yalvarıyorum en azından ikindi namazından sonra olsun diye zor ikna olduktan sonra ikindi kaçta okunuyor diyorum. Hoca 2 diyor. Saate bakıyorum ya 11 ya da 12. En azından birkaç saat var. Eşim diyor eve gidelim çocuğu uyutalım en azından.Hayatım bitiyor o anda diyorum kızım uyandıktan sonra babası olmayacak, ben ne yapacağım onunla tek başıma, nasıl açıklayacağım,sensiz ne yapar o falan….Eve geliyoruz kızımızı uyutup çıkıyoruz ben hala çok kötü ağlıyorum. Allah’a yalvarıyorum dua ediyorum. Diyorum ki eşime “O ol derse herşey gerçekleşmez mi, duaları kabul eden o değil mi o isterse her şey olur” sanki içimde bir umut oluyor eşim ölmeyecek gibi ama yine de ağlıyorum. Yolda fakir görüyoruz eşim cebinden 6tl çıkartıyor ama ne kadar veriyor bilmiyorum. Ben hala ağlıyorum “ yarım kaldım ben,, hayallerim umutlarım hepsi yarım kaldı vs” dua ediyorum sonra..
Bu şekilde uyanıyorum. Yorumlayabilen varsa çok sevinirim.

Ben de eşimle ilgili kötü kötü rüyalar görürüm..sonra uyandığımda allaha şükür ederim...o yüzden hiç takılma eşini üzdüysen ya da tartışmalı bir durum varsa git özür dile...belki böyle bir durum varsa etki altında görmüşündür..hayatta hiçbirşey üzülmeye değmiyor...

Ben pek anlamam yorumlama işinden ama okuduklarından anladığım kadarıyla bir şeyler yazmak istedim. Kaygılanacak hiçbir şey yok canım bence. Senin rüyan çok sevgi dolu bir rüya. Bu aralar eşinden iş vs. dolayısıyla biraz ayrı kaldınız mı? Belki çok vakit ayıramadın ona koşturmacadan. Onu özledin, kaygılandın ama kendin bile fark etmedin bunu. Rüyanda çıkmış bu sıkıntı, içini ferah tut :KK16:

anneme okudum yorumunu, annem diyor ki ;
"hadisi şerif vardır, sadaka ömrü uzatır, rüyada da fakire sadaka vermeniz gerektiğini görmüşsünüz zaten. bir fakire sadaka verin belayı musubeti def eder,ömrü uzatır.ömrümüz bir nefes, bu yüzden bunu göz önünde bulundurarak yaşamak ve dua etmek gerekir, Allah hayırlı uzun ömürler versin" annem :)

Ben de eşimle ilgili kötü kötü rüyalar görürüm..sonra uyandığımda allaha şükür ederim...o yüzden hiç takılma eşini üzdüysen ya da tartışmalı bir durum varsa git özür dile...belki böyle bir durum varsa etki altında görmüşündür..hayatta hiçbirşey üzülmeye değmiyor...

Ben pek anlamam yorumlama işinden ama okuduklarından anladığım kadarıyla bir şeyler yazmak istedim. Kaygılanacak hiçbir şey yok canım bence. Senin rüyan çok sevgi dolu bir rüya. Bu aralar eşinden iş vs. dolayısıyla biraz ayrı kaldınız mı? Belki çok vakit ayıramadın ona koşturmacadan. Onu özledin, kaygılandın ama kendin bile fark etmedin bunu. Rüyanda çıkmış bu sıkıntı, içini ferah tut :KK16:

anneme okudum yorumunu, annem diyor ki ;
"hadisi şerif vardır, sadaka ömrü uzatır, rüyada da fakire sadaka vermeniz gerektiğini görmüşsünüz zaten. bir fakire sadaka verin belayı musubeti def eder,ömrü uzatır.ömrümüz bir nefes, bu yüzden bunu göz önünde bulundurarak yaşamak ve dua etmek gerekir, Allah hayırlı uzun ömürler versin" annem :)

Kızlar saolun yorumlarınız için ayrıca annenin yorumu için…
Aslında eşimle bir dargınlık ya da ayrılık yaşamadık..
Sevgili anneciğine bir daha okuyuversene şunu…
Dün gece yine çok değişik bir rüyaydı. Merkezinde yine eşim var.
Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Ağar var, bir de Erdoğa’nın eşi. Ben güya Erdoğan’nın oğluyla evlenecekmişim. Emine Hanım bize çok güzel tabaklarda pasta ikram ediyor gelini olacağım ya Sonra içeri eşim giriyor, o da başbakanın oğluymuş. Eşim oturuyor yalnız kafasında ekmek kırıntıları var. Sonra rüya değişiyor ve bir ortamdayım çantamda bol miktarda iğde var sapsarı koca koca.İki gecedir bir şeyler oluyor ama anlamadım.
Ne dersiniz?

canım iğde ve ekmek kırıntısı çok güzel şeyler, helede devlet büyüğü görmek ve sofraya oturmanız,bunlar çok güzel. bence gördüğün rüyalar çok hayırlı. dert etme. sanada eşinede gelecek güzel haberler ve bereketli güzel bir gelecek var. güzel bir rüya.

canım iğde ve ekmek kırıntısı çok güzel şeyler, helede devlet büyüğü görmek ve sofraya oturmanız,bunlar çok güzel. bence gördüğün rüyalar çok hayırlı. dert etme. sanada eşinede gelecek güzel haberler ve bereketli güzel bir gelecek var. güzel bir rüya.

canım cok saol. yeni gördüm yorumunu. zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim.
İnşallah hayırlara vesile olur dediğin gibi..
iğde bazı yerlerde sıkıntı diyor ama hayırlısı:44:

X