İlköğretim Yorum ve Soruları Acil yardm

xoxzgrkz

CaDı
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
251
6
mrb arkadaşlar...ya bnm biriyle röportaj yapıp..onu tanıtmam lazım..işte rutin bir gününde neler yapar nası biridir gibi..
sizden nasıl sorular sorabilirim diye yardım istiyorum...yardım ederseniz çok sevinirim...şimdiden teşekkürler ederim...acil lazım lütfen yardım edin..

kimi tanıtacaksın ünlü birinimi yoksa sıradan birisiyle yada birilerini mi anladım..ama yinede soru üretelim bizzz;:)
fobilerini hobilerini sor.
yemek yapmaktan hoşlanırmı en iyi yaptığı şeyin ne olduğunu
hangi renklerionun favori renkleri olduğunu
hangi kitapları ağırlıklı olarak okuduğu
hangi filmleri daha çok sevdiği korku yada macera
düşündüğü zaman kendisini hüzünlendiren ve de etkileyen en önemli şeyin ne olduğu (mutlu edenide sor)
hiç aklından çıkmayan bir anısını vede
hayatında keşke dememek için yapacağı ve yapmayacağı şeylerin ne olacağı
annesi babası kardeşini nereli olduğunu
bir gün kitap yazmak istese içeriğinin ne olacağını hiç düşünmüşmü
okulda nasıl bir öğrenci olduğu
ailesinin hiç sevmediği çocuğu olduğunu hiç hissetmişmi
Yaptığı çalıştığı işin yada ilerde ne yapmak istediği yaptığı bir işi varsa o işin kendine uygun olduğunu kişiliğini işiyle bütünleştirip bütünleştiremediğini yada gerçekten halen kalbinin köşesinde arzuyla saklı kalmış bir meslek olup olmadığı,,
cilt bakımına önem verip vermediği (kimse vermiyorum demez) dolayısıyla neler yaptığı (cildi için)
düzenli okuduğu dergi ,falan ya sor işte böyle şeyler daha da yazarım ama ...formumda değilim ben soruyu doğrumu anladım onu bile bilmiyorm yaa:)

tşk ederim..ama günlük yaptığı şeylerle ilgili ve kendisini tanıma amaçlı bi röportaj olsun istiyorum...
ve röportaj yaptığım kişi de bi bayan öğretmen ne sorucam bilmiyorum.. inglizcesini de yazabilirseniz sevinirim..ya da yazmayın...soru olsun yeter..lütfen acil lazım...

Son düzenleme:
X