Acil yardm... Sevgilim tehdit ediyor!!!!

Biraz ilgi , sevgi herkesin hoşuna gider..
Sende ilişkinizin nasıl bir ilişki olduğunu , seni nerelere sürüklediğini , gerçekte ne hissettirdiğinin farkına varmışsın artık , buda bir ilerleme..
Bana kalırsa bu ilerlemede de erkek arkadaşının varlığı artık seni mutlu etmiyor , bu yüzden sevgin nefrete dönüşmüş bir müddet sonra da hissizliğe dönüşüp bitecek gibi görünüyor..
İmam nikahı önemli bir mevzu ortadan kalkması için yapılması gereken bazı vazifeler var sonuçta resmiyette flört etmiş sevgilisiniz belki ama maneviyat konusunda bunlara önem veren biriysen dini nikahın önemini de biliyor olman lazım.. Önce dini nikahın sonlanmasıyla ilgili doğru kaynaktan bilgi al..
Erkek arkadaşının seni tehdit etmesinden gerçekten çekiniyorsan da güvenebileceğin bir büyüğüne durumu izah et hemen. Bazı sorunları tek başına çözemezsin.. Ailen ne olursa olsun ne kadar büyük hata yaparsan yap sana yardım eder.. Yeterki hata yaptığını bundan ders aldığını kendine söyleyebil..
Ben bu genç nesili hiç anlamıyorum hiççç :1no2:
Üniversitede parmağına gümüş yüzük takmak yada dini nikah kıymak sanki sonsuza kadar beraber olacakmışsınız da ilişkiniz gerçekten çok ciddiymiş anlamına geliyor zannediyorsunuz.. Allah'ım sen bize hayırlı evlatlar nasip et yarabbim..

ve şu anda aradı yine en yakın zamanda istemeye geliyorlarmış ilşkiyi bitirmeyi düşündüm ama öldürürm kendimi diyor ve anneme de söyledm böyle tehdit ettiğini aman aman dedi bak bizi haberlere konu yaparsın dedi

valla canım ne diyeceğimi bilmiyorum allah yardımcın olsun... adımlarına biraz daha dikkat et bence tedbiri elden bırakma iyice ölç tart öyle hareket et şimdi böyle yapıyosa ilerde dahada zorlar seni evdende çıkarmaz bende büyük bi aşkla evlendiğim eşimle bunu yaşadım onun için hukuk fak. bıraktım evlendiğimiz ilk aylarda evden yalnız çıkarmıyodu beni.... herşeyi göze al ondan sonra ailene aç ve olayı resmi evliliğe götür... dini nikahın bitimi çom kolaydır ama resmi nikahda aynı kolaylığı bulamasın...

inanın ben bunun dışında hayırsız bir evlat değilim ben 5 yaşındayken başımda tabure kırmış bir anne benimki babamda tam aksine dünyada nadir rastlanan niteliklere sahip bir insandır annem ben doğmadan önce bakırköy de hastanede bile yatmış ben bütün okul hayatımda çok başarılıydım orta okulu birincilikle bitirip kolejde burs kazandım öyle okudum üni.yii kazandım hala dereceler alıyorum.ama çok duygusalım çokk imam nikahınında hangi gerekçeler olduğunda ortadan kalktığını biliyorum aldatmış dövmüş buna benzer şeyler olması gerekiyor ben bu sınıfa girmiyorum ki .(

gecmiş olsun canım evet annene anlatamassın ben aileme anneme çok düşkünüm anne kelimesi benim için çok önemli sen ailende senden büyük bi ablanlada paylaşabilirsin.ama mutlaka bi büyügünden yardım al nişanlanmadan evlilik çok önemli ömür boyu yaşayabilirim diyosan evlen derim ben ama iyi düşün

şimdi msn de konuşacağız sizi de bilgilendireceğim lütfen bana biraz anlayış gösterin çok üzgünüm ama psikolojim de çok kötü

her dediğine hee dersen tabiki yola gelir,bu kıskançlık huyu arkadaşların dediği gibi düzelmeyen bir durum,ailenden istediler evlendin diyelim,bir ömür boyu ona tamam,senin istediğin gibi olsun,evet demeklemi geçireceksin ki evlilikte bu anlar insana çok fazla koyuyor,ne yap ne et annene durumu yavaş yavaş açıkla,hasta diyorsun anlıyorum ama sen böyle düşünmeye devam edersen kendinde hasta olursun...

Annenin gerekcesi ne kadar komik!! Haberlere konu olmaktansa evlende kurtulalim mi demek istiyor anlamadimki!

Cok hatalar yapmissin güzelim be...böyle bir piskopatin elinde oyuncak olmussun resmen....lakin en büyük hatayi bununla evlenerek yaparsin....sakin güzelim sakin bu manyakla evlenip hayatini mahf etme.!
15 yasinda cahil cuhil bir kiz degilsin....20 yasindasin....basina gelecekleri sende az cok tahmin edebiliyorsun degilmi?

Ara sevgilini ve ben bitirdim deyip def et hayatindan....msnden sil. telefonunu degistir ve hicbirseyden korkma....hak var hukuk var! Kilima dokunursan senide ailenide mahkemelerde hapishanelerde süründürüm de....tüm msn de yazdiklarini mesajlarini polise gösterdim....bana birsey olursa buyrun bu adam yapmistir diye herseyi anlattim de..

Bakma blöf yapiyor birsey yapacagi yok....havlayan köpek isirmaz güzelim...

Sen okuluna egtimine bak....seni kurtaracak birsey varsa o da ilerdeki maddi özgürlügün isin gücündür....

madem dini nikaha bukadar önem veriyorsun dini nikah hakkında bilgilerin tammı.. sen öyle kafana göre ayrılamazsın dini nikaha göre boşama hakkı erkektedir o 3 kelimeyi erkek söyleyebilir... eğer erkek sylemezse boşanma gerçekleşmez ve sen bundan emin olmadan 2. dini nikah kıyarsan başkasıyla kabul olmaz allah katında

Annen ne kadar korumuş seni şaştım doğrusu.
İmam nikahını ne gerekçeyle kıydırdınız anlamadım.
Yani artık nikah bile çocuk oyuncağı olmuş.
Ailene karşı sorumlulukların var
Onlar seni okutmuş büyütmüş.
ama sen onlara yanlış yapıyorsun.
Bide anlamadığım.
Erkek arkadasının (eşinin?! ) ailesi madem seni kendi odalarında yatıracak kadar benimsemişler.
Neden istmeye gelmek için erken diye düşünüyolar.
Erken tarafımı kalmış zaten evlenmişsiniz.

dini nikahta kadınında boşanma hakkı var ama belirttiğim sebepler doğrultusunda yani erkeğin aldatması ikinci bir eş aşırı şiddet vb.durumlarında.ben bu nikahı çocuk ooyuncağı olarak yapmadım ki bir ömür onu istediğim için yaptım.düşünerek yptım ama bir gün beni bununla tehdit edeceğini düşünmedim aileme söyleyemem kesinlikle söyleyemem ve inanın anlatabileceğim etrafımda ne yakın bir akrabam var nede baska birşey.ve şu an msn de konuştuğumuz bir kaç ay sonra istemeye geliyorlarmış yanlış anlaşılmasın ailesi beni çok seviyor ve arkamdalar ailelerde çk iyi anlaşıyor ailesinin biraz zaman geçsin demesi oğullarının çok sinirli halinin düzelmesini istedikleri içindi.

hayır ben biraz yanlış anlattım sanırım kendimi ben tatlı dilli olduğum zaman ona kendi istediklerimi gayet rahat yaptırabiliyorum ama iş her hangi birşeyi tartışmaya gelince olmuyor olmuyor hele sinirden ağladığımda bn seni üzüyorum ölmeyi hakediyorum deyip silahı alıyor

Aİlesi elinden alsın silahı.
Küçük çocuk mu bu ya hemen silaha sarılıyor :umursamaz:
Bide sen inanıyomusun sevgilinin sinirin zaman geçince düzeleceğine

ya o intihar olaylarını geçeceksiniz ben 2 yıl biiryle çıktım manyak seviyordu beni öyleki ayrılmaya kalkınca sabahın 6 sında yurdun kapısına dayanıp ağlıyordu kaldıki ben o zamanlar 20 o 29 yaşındaydı üstüne polis memuruydu yani öyle çoluk çocuk değil.ne zaman ayrılmaya kalksam ben de aynı tehditi yiyordum.bikeresinde ayrıldım kaza yaptı komserin kafası yarıldı bikere ayrılmaya kalktım kafasına silah dayadı gözümün önünde.bu şekilde bzi nişanlandık ama ben yapamadım ben onu onun beni svediği kadar sevmiyordum ayrıldıktan sonra 20 gün hiç işe gitmemiş psikolojik destek almış.beni 2 ay hiç aramadı bu zaman içinde de bende başkasına evet dedim nişanlandım apar topar oldu o kısmı zaten tam faciya.benim başkasıyla nişanlandığımı öğrenince vazgeçti.ne oldu hani öldürüyordu.sakın bunlara inanıp bir aptallık yapma hayat senin.hem yaparsa da yapsın allah akıl vermiş fikir vermiş.o öyle istiyor diye öylemi olacak.

ya canım merak ettım daha once yazdında benmi kaçırdım bu çocxuk sılahı nerden buluyorda habıre cıkarıp senı kendini öldürmekle tehdit edıyor.edecekse zaten eder ama ne...sana gosterıosa boşver gıtsın bi b....... yapamaz ayyyy sinirlendim yawww:bbo:kötükedihüso

Aİlesi elinden alsın silahı.
Küçük çocuk mu bu ya hemen silaha sarılıyor :umursamaz:
Bide sen inanıyomusun sevgilinin sinirin zaman geçince düzeleceğine

aslında inanıyorum çünkü özlem çok fazla 2 ayda bir görüşebiliyorz anca bu durumda asabilik yapıyor ve biz yan yanayken hiç tartışmıyorz hiç hemde bu da çok ilginç

silahı nereden bulduğunu hiç bilmiyorum sanırım eski arkadaşlarından yada evinde varsa ailesinden gizlice aldı.hele ben hele ben nasıl sinirleniyorum anlatamam sinirden ağlama krizlerine giriyorum ve bu yüzden ondan nefret ediyorum havlayan köpek ısırmaz çok doğru ama bu insanın hayatında benden başka be arkadaşı ne dostu hiç birşeyi yok sosyal hayatı yok hiç birşeyi yok sadece ben ben ben yatıyor kalkıyor ben sabahtan yatana kadar sürekli telefon sürekli mesaj

bilgilerin yanlış canım dini nikahda senin dediğin gibi olmuyo bunu sana açıklaması çok uzun sürer şimdi.... sende madem ondan vaz geçemiyorsun o zaman dediğin gibi yap ve ona herşeyi tatlı bir dille anlat o zaman belki daha az üzülürsün bi şekilde çıkar yol bulmaya çalışman lazım yoksa zamanla seninde psikoljin ondan farksız olmıycak....

Havlayan köpek ısırmaz..Ben aileme söyledim herşeyi anlattım de..Ayrıca tanımadan imam nikahı kıyılmaz kimin doğru kimin sapık olduğunu anlayamazsın kocalarımız bile hergün huy değiştiriyor..eğer bu deliyseki delii günde 200 mesaj bana kocam çekse buhran geçiririm.Kıskanan insanın kendine güveni yoktur..kendini bilen insanda kıskanmaz..aileler neyi bekliyor bekleyerek senin delirmenimi yoksa bunun seni öldürmesini anlayamadım..ama emin ol ki eğer bu adamla evlenirsen hergün burada KK hanımlarıyla yazışmak zorunda kalabilirsin vede hergün değişen sorunlarınla bizimde beynimiz döner

valla çok haklısın canım dediklerin çok doğru sana katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…