Biraz ilgi , sevgi herkesin hoşuna gider..
Sende ilişkinizin nasıl bir ilişki olduğunu , seni nerelere sürüklediğini , gerçekte ne hissettirdiğinin farkına varmışsın artık , buda bir ilerleme..
Bana kalırsa bu ilerlemede de erkek arkadaşının varlığı artık seni mutlu etmiyor , bu yüzden sevgin nefrete dönüşmüş bir müddet sonra da hissizliğe dönüşüp bitecek gibi görünüyor..
İmam nikahı önemli bir mevzu ortadan kalkması için yapılması gereken bazı vazifeler var sonuçta resmiyette flört etmiş sevgilisiniz belki ama maneviyat konusunda bunlara önem veren biriysen dini nikahın önemini de biliyor olman lazım.. Önce dini nikahın sonlanmasıyla ilgili doğru kaynaktan bilgi al..
Erkek arkadaşının seni tehdit etmesinden gerçekten çekiniyorsan da güvenebileceğin bir büyüğüne durumu izah et hemen. Bazı sorunları tek başına çözemezsin.. Ailen ne olursa olsun ne kadar büyük hata yaparsan yap sana yardım eder.. Yeterki hata yaptığını bundan ders aldığını kendine söyleyebil..
Ben bu genç nesili hiç anlamıyorum hiççç :1no2:
Üniversitede parmağına gümüş yüzük takmak yada dini nikah kıymak sanki sonsuza kadar beraber olacakmışsınız da ilişkiniz gerçekten çok ciddiymiş anlamına geliyor zannediyorsunuz.. Allah'ım sen bize hayırlı evlatlar nasip et yarabbim..
aileme anlatayım ama nasıl annem kalp hastası ilişkiye girmek bnm için çok büyük birşey ona asla cesaret edemem zaten o da istemedi hiç bir zaman evet çok dengesiz ama ben onu her konuda yola getirebiliyorum bu tehditleri hariç daha çok çocuk gibi ama bi okadarda olgun çok karışık
ve şu anda aradı yine en yakın zamanda istemeye geliyorlarmış ilşkiyi bitirmeyi düşündüm ama öldürürm kendimi diyor ve anneme de söyledm böyle tehdit ettiğini aman aman dedi bak bizi haberlere konu yaparsın dedi
madem dini nikaha bukadar önem veriyorsun dini nikah hakkında bilgilerin tammı.. sen öyle kafana göre ayrılamazsın dini nikaha göre boşama hakkı erkektedir o 3 kelimeyi erkek söyleyebilir... eğer erkek sylemezse boşanma gerçekleşmez ve sen bundan emin olmadan 2. dini nikah kıyarsan başkasıyla kabul olmaz allah katında
her dediğine hee dersen tabiki yola gelir,bu kıskançlık huyu arkadaşların dediği gibi düzelmeyen bir durum,ailenden istediler evlendin diyelim,bir ömür boyu ona tamam,senin istediğin gibi olsun,evet demeklemi geçireceksin ki evlilikte bu anlar insana çok fazla koyuyor,ne yap ne et annene durumu yavaş yavaş açıkla,hasta diyorsun anlıyorum ama sen böyle düşünmeye devam edersen kendinde hasta olursun...
hayır ben biraz yanlış anlattım sanırım kendimi ben tatlı dilli olduğum zaman ona kendi istediklerimi gayet rahat yaptırabiliyorum ama iş her hangi birşeyi tartışmaya gelince olmuyor olmuyor hele sinirden ağladığımda bn seni üzüyorum ölmeyi hakediyorum deyip silahı alıyor
Aİlesi elinden alsın silahı.
Küçük çocuk mu bu ya hemen silaha sarılıyor :umursamaz:
Bide sen inanıyomusun sevgilinin sinirin zaman geçince düzeleceğine
ya canım merak ettım daha once yazdında benmi kaçırdım bu çocxuk sılahı nerden buluyorda habıre cıkarıp senı kendini öldürmekle tehdit edıyor.edecekse zaten eder ama ne...sana gosterıosa boşver gıtsın bi b....... yapamaz ayyyy sinirlendim yawww:bbo:kötükedihüso
Havlayan köpek ısırmaz..Ben aileme söyledim herşeyi anlattım de..Ayrıca tanımadan imam nikahı kıyılmaz kimin doğru kimin sapık olduğunu anlayamazsın kocalarımız bile hergün huy değiştiriyor..eğer bu deliyseki delii günde 200 mesaj bana kocam çekse buhran geçiririm.Kıskanan insanın kendine güveni yoktur..kendini bilen insanda kıskanmaz..aileler neyi bekliyor bekleyerek senin delirmenimi yoksa bunun seni öldürmesini anlayamadım..ama emin ol ki eğer bu adamla evlenirsen hergün burada KK hanımlarıyla yazışmak zorunda kalabilirsin vede hergün değişen sorunlarınla bizimde beynimiz döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?