M merhuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2020 2 0 1 31 2 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi SucveCeza #21 Merhaba aynı şey benimde başıma geldi sadece 1 defa sıkmama rağmen koku gitti sizin koku geldi mi kaç gün sürdü cevaplarsanız çok sevinirim
Merhaba aynı şey benimde başıma geldi sadece 1 defa sıkmama rağmen koku gitti sizin koku geldi mi kaç gün sürdü cevaplarsanız çok sevinirim
E ezgi35demir Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 2 0 1 29 11 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi SucveCeza #22 benimde 5. gün ilaci birakali sadece 3 gün kullandim ama hala koku alamiyorum cok korkuyorum sizde gecti mi?
benimde 5. gün ilaci birakali sadece 3 gün kullandim ama hala koku alamiyorum cok korkuyorum sizde gecti mi?
E ezgi35demir Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 2 0 1 29 11 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi SucveCeza #23 merhuu .!.: Merhaba aynı şey benimde başıma geldi sadece 1 defa sıkmama rağmen koku gitti sizin koku geldi mi kaç gün sürdü cevaplarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... bende 5 gündür koku alamiyorum sadece 3 gün kullandim kafayi yicem sizde düzeldi mi? düzeldiyse kac gün sürdü
merhuu .!.: Merhaba aynı şey benimde başıma geldi sadece 1 defa sıkmama rağmen koku gitti sizin koku geldi mi kaç gün sürdü cevaplarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... bende 5 gündür koku alamiyorum sadece 3 gün kullandim kafayi yicem sizde düzeldi mi? düzeldiyse kac gün sürdü
M merhuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2020 2 0 1 31 11 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi SucveCeza #24 ezgi35demir .!.: bende 5 gündür koku alamiyorum sadece 3 gün kullandim kafayi yicem sizde düzeldi mi? düzeldiyse kac gün sürdü Genişletmek için tıkla... 5gün sonra yavaş yavaş koku geldi ama hala önceki gibi koku alma hassasiyetim yok şuan
ezgi35demir .!.: bende 5 gündür koku alamiyorum sadece 3 gün kullandim kafayi yicem sizde düzeldi mi? düzeldiyse kac gün sürdü Genişletmek için tıkla... 5gün sonra yavaş yavaş koku geldi ama hala önceki gibi koku alma hassasiyetim yok şuan