Acil yardm koku alamıyorum

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
Merhaba kızlar, koku alamıyorum kafayı yemek üzereyim.. grip olmuştum.. eczaneden burun tıkanıklığı için bi sprey aldım ismi "illadin" resmen koku duyumu kaybettirdi.. burnum açık ama komu alamıyorum? İlladinden kaynaklı birşey mi acaba? Kullanan war mı bu burun spreyini

Nefes de alamadığını fark edersin, kullanmadığında

Kullanma, tuzlu suyu dene

Ölmezsin korkma

İlaçtan olabilir ama Geçicidir, kalıcı bi etkisi olmaz. Bence takmayın bi iki güne düzelir

Koku alamamak çok kötü birşeymiş.. utanmasam bu saatte acile gidicem....

bildiğim kadarıyla bağımlılık yaratan bir ilaç bu,bana da yazan doktorlar oldu ama almadım. otrivine de aynı şekilde koku alma duyusunu kısa süreliğine köreltiyor,muadili o olarak geçiyor ama bence o da aynı şey.

sinüs kiti öneririm kendim kullanıyorum burnum tıkalı olduğunda.

Ben Türkiye'de yapılan ilaçları kullanmıyorum çocuklarımıza vermiyorum
Ne kadar ilaç kullandımsa daha kötü oldum Allahtan hep grip gibi başı hastalıklar
Daha önce iki doz antibiyotik kullandığım zaman geçen hastalık paketi bitiriyorum geçmiyor ve daha başka yan etkileri yaşıyorum
Mesela grip oldum ilaç aldım ilaçların yan etkisi midem kotu oldu bu defa mide için git ilaç kullan!
Tamam daha önce sağlık harcamaları pahalı idi ama kalite vardı şimdi erişim kolay ama kalitesiz

Peki geçici olarak mı koku alamıycam ? Yoksa kalıcı mı ?

Peki geçici olarak mı koku alamıycam ? Yoksa kalıcı mı ?

kalıcı değil diye biliyorum. ama çok kullanmanızı önermem. burun içinde aşırı kuruluk ve damarlarda kalınlaşma yapıyor bir süre sonra mecburen kullanıyorsunuz. belli ki kullandıkça da koku alamama durumu devam edecek. Geçmiş olsun.

İlk kez bu aksam sıktım tövbe bi daha kullanmam bu şeyi.. inşlh kalıcı bir hasar bırakmamıştır

Saçmalama lütfen kalıcı olur mu bir yan etki belli ki kullanmayı bırak geçicektir
İçimi rahatlattın çok sağol inşallah sabah koku alarak uyanırım... kolonya şişesi parfumleri burnuma kadar soktum hiç bi şekilde koku alamayınca korktum

Ben kullandım öyle birşey yaşamadım belki gribin verdiği tikanikliktndr düzelir korkma hemen

Evet aynen dediginiz gibi içerisindeki etken madde azaltılıyor artık ülkemizdeki ilaçlarda.

Geçmiş olsun canım..geçen ay aynı şey benimde başıma geldi ..ilk defa koku alamamıştım çok kötü birşey.. Doktor alerji olduğunu söyledi şimdi ismini hatırlamıyorum ama sprey ve hap verdi..bir hafta sonra ara ara şimdi de normal şekilde koku alıyorum..kkb ye muayene olmanı tavsiye ederim..

Çok kullanmayın mesela günde 3 defa diyorsa sadece akşam yatmadan önce sıkın. Veya onun yerine viks sürün o da etkili olur. Gripken hiç bir ilaç kullanmayıp nane limon,ıhlamurla geçiştiriyorum koku da almasan bikaç güne geçer zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…