Acil yardımmmm düşünmekten içim sıkılıyor

vaveyla1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
84
56
25
Daha önce kpssde kaydırma yapan veya açıklanana kadar bunu düşünüp dertlenen var mı? Nasıl süreç yaşadınız sadece bir kuruntu muydu?

Aynı konuyu sabah da açmıştınız. O konudan devam edebilirdiniz.
İnsanlar düşünme yapacak bir şey yok deyince ters davranmışsınız. Ne desinler tam olarak? Kim ne yapabilir bu durumda.
Bana ters ters yazana ben de ters yaparım güzelce konuşmak varken neden terslemeyi seçiyorsunuz siz de bi anormalsiniz

Bana ters ters yazana ben de ters yaparım güzelce konuşmak varken neden terslemeyi seçiyorsunuz siz de bi anormalsiniz
Diğer konuda ters yazılmamış size yalnız.
Siz durup dururken ters tepki vermişsiniz neden böyle dediniz keşke böyle deseydiniz diyerek. Şuradaki binlerce insanın binlcerce farklı fikri var. İstediğimiz tepkiyi vermelerini sağlamak çok doğru değil.

Konunuza cevaben: ÖSYM'nin hemen hemen her sınavına girmiş biri olarak hissettiğiniz bu evhamı iki sınavda yaşadım. İkisi de açıklandığında kaydırma yapmadığımı, yalnızca kuruntu yapmış olduğumu gördüm.
Ama tabii bu çok kişisel bir şey. Sakinleşmeye çalışıp beklemekten başka çareniz yok.

Bu konuda bana yazan kişi önceki konudaki konuşma hakkında yorum yapıyor. Ben buraya kafamı rahatlatmaya yazdım.Sanki çok becerebiliyormuşum da buraya boşa yazıyormuşum gibi düşün o zaman bilmem ne yap o zaman diye yargılıyor. Ben yargıladım mı azar yemeye mi yazıyorum buraya sıkıntımı ben. Saygı göstermek için saygı görmek gerekiyor. Benim daha çok keyfimi kaçırdı.

Aynı konuyu sabah da açmıştınız. O konudan devam edebilirdiniz.
İnsanlar düşünme yapacak bir şey yok deyince ters davranmışsınız. Ne desinler tam olarak? Kim ne yapabilir bu durumda.
Bundan sonra her gördüğüm üzgün insana aynen düşün o zaman derim. Kendi tercihin olmuyor malesef neye üzülüp kafaya takacağın. Takma diyince de hayatım mükemmel tamam takmiyim diyemiyorsunuz ne yazık ki. Ben şöyle yap böyle yap başıma geldi ama kötü sonuç olmadı kuruntudue şudur budur vs diye yanımda bana destek olacak insanlar aradım. Sen bilirsin düşün o zaman diyecekleri değil. O sınava da 2 saat uyuyabildiğim uykuyla girdim sınavda da elim ayağıma dolandı çıkınca da oturdum ağladım halime. Allah dert vermesin size bişey demek istemiyorum ben daha fazla.

Siz baya bi dolusunuz sanırım da niye bize patlıyorsunuz? Sorunuzun bir cevabı yok. Kaydırma yapıp yapmadığınızı bilmiyorsunuz ki, hadi diyelim ben kaydırma yaptığımı düşündüm kuruntu çıktı, sizinki gerçek olabilir?

Aynen olabilir pişman oldum yazdığıma zaten. Dolduğum yoktu. Bişeyleri kafaya takıyorum diye takmaya devam et tarzı tepkiler verilince öyle oluyor. Size önemsiz gelebilir bana dağ gibi ağır geldi bu dert. Biraz motivasyonumu yükseltip diper sınavıma hazırlanmaktı benim amacım. Sağolun daha da beter oldu zaten. Olduysa bile o güne kadar kendimi yıpratmadan geçirmek istedim. Hepsi buydu. Hayatımızda bazen zor anlar geçiriyoruz benim de öyle bi dönemim. Bidaha yazacağımı sanmıyorum herhangi bişey bu foruma.

Yanlış anlamayın, sizin derdinizi kimse hafife almıyor, önemli bir sınava girdiniz aklınıza takılanlar var ve doğal olarak dert ediniyorsunuz. Umarım sandığınız gibi değildir, kaydırma yapmamışsınızdır. Sadece sorunuzun bir cevabı olmadığı için herkes böyle bir tepki verdi. Bir sonraki sınavınızda başarılar.

Şuan kendim bilmiyorken kimse bilemez. Bunu yaşayan olmuştur illaki. İyi ihtimalleri düşünmek istedim diyim.Evet çok önemliydi 3 ayrı sınava hazırlandım geçen yıl az farkla atanamadım.bu yıl girdiğim sınav iptal oldu. Tekrar sınav stresi yaşadım. Yaşadığım durum berbat yeterince. Teşekkür ederim inşallah.

Ben alay etmiyorum en azından hemen yargılamıyorum. Karşınızdakine böyle iğneleyici nasihatlar vereceğinize içinde neler yaşıyo olabileceğini az düşünün empati yapın.
Arkadaşım ben seninle ne zaman alay etmişim nerede yargılamışım. Git öbür konuna bak nasıl bir mesaj yazmışım orada alıntı yapıp iki kelam etme gereği duymamışsın ama burada tekrar tekrar alıntı yapıyorsun. Durduk yere anormal diyen de sensin. Bir tek senin derdin yok kimse senin stresinden dolayı burada hakaretlerine maruz kalmak zorunda değil. Bana emapti dersi vermeye çalışacağına hakaret etmemeyi öğren önce.

Daha önce kpssde kaydırma yapan veya açıklanana kadar bunu düşünüp dertlenen var mı? Nasıl süreç yaşadınız sadece bir kuruntu muydu?
Tıpkı gusül gibi bunda da herkeste şüphe kalıyor ama olmuş ve ölmüşe çare yoktur, sadece sonucu bekleyip dünyanın sonu olmadığını unutmayalım yeter.

Hakaret nerde edilmiş gösterir misin bana? Ard arda paylaştığım iki konuydu bunda kötü olan ne? Evet yazmamışım o konu için kusura bakma ama konu açmışsın şöyle yapmışsın diye yargılama hakkın yok. Orda durumu anlatmışım burda aynı şeyi yaşayan insan var mı diye yazdım. Aynı şeyi yaşamadıysan bana neden yazma gereği duyuyorsun. Anormal kelimesi de hakaret değil normal olmayan olağan duruma aykırı demek kelime anlamı. O tepkiniz bana o şekilde düşündürdü o şekilde tarif ettim. Gelip argo küfür konuşmadım. Hakaret kısmını kabul etmiyorum. Etsem bu şekilde olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…