• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acıl yardımmm

bahar07

duru'm güzel kızım
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.275
1
116
42
Antalya
kızlarr...bır aydır ılsıkıde acı ve peynır kesıgı gıbı tortu tortu akıntım var..ama kasıntım yok..yanı mantar desem kaısntı yok...ama belırtıler kaısntı harıc mantar..bu skeıdle olan varmı...aksma eczanden bı ılac alama ıstıyorum...fıtıl olabılrı hıc kullanana varmı acaba

maalesef bende o şikayetler var zannedersem enfeksiyon kapmaktan ve üşütmekten kaynaklanıyor. genelde üşüttüğüm zaman beyaz bi akıntı kasıklarımda ağrı karnımda şişliker oluyor doktora görünmende fayda var canım. sende de kasık ağrısı ve şişkinlik oluyor mu?

Canım bence o mantar değil enfeksiyon...
Ben mantar için değil ama akıntı ve enfeksiyon için fitil kullandım...

mantar daha bugün doktora gittim. bende de kaşıntı yok.
jel ve fitil verdi gitmeni tavsiye ederim.
gıdıcem ynlız bayramdan sonra gıdıcem...bı fıtıl adı aldım arkadastan neo_penotran dıye cok etkılıymnıs aksma ecanaden almak ıstıytorum bakalım gecmıs olsun ....

maalesef bende o şikayetler var zannedersem enfeksiyon kapmaktan ve üşütmekten kaynaklanıyor. genelde üşüttüğüm zaman beyaz bi akıntı kasıklarımda ağrı karnımda şişliker oluyor doktora görünmende fayda var canım. sende de kasık ağrısı ve şişkinlik oluyor mu?
anlattıgın seyelr yumurtlama donemının belrıtılerı...yanı doktor oyle demıstı sıskınlıkler kasık agrısı ...ne akıntı...
bendekı akıntı farklı cok ...pıtır pıtır ıgrenc bı sey :çok üzgünüm:...

Back