• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Acil Yardimm :/

cnmsn64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
94
0
36
Avusturya
Selam canlar
Temmuz 2014 da Nikahimiz Olcak .. Ben avusturyada yasiyorum avusturya vatandasiyim... Nisanlim Türkiyede Türk vatandasi.. Nikah icin gerekli olan belgeleri söyliyebilirmisiniz? Evlilik belgesi hemen aliniyormu ?

Yardimci olurmusunuz ??

Evlenme ehliyet belgesi almıştık biz. Yabancı tarafın bekar olduğunu kanıtlayan bir belge. Eşim Belçika vatandaşı. Kendi ülkenizden getirecekseniz apostil ve tercüme gerekiyor. Türkiyede ancak konsolosluktan alabiliyorsunuz, 2li görüşmeye alıyorlar sizi. O yüzden konsolosluğu arayıp kontrol edin. Bir kaç ay sallayabilirler sırayı. Ama Avusturya için bu belge gerekli mi bilmiyorum. Onun dışında yabancı eşin doğum kağıdı gerekiyor.

Evlenme ehliyet belgesi almıştık biz. Yabancı tarafın bekar olduğunu kanıtlayan bir belge. Eşim Belçika vatandaşı. Kendi ülkenizden getirecekseniz apostil ve tercüme gerekiyor. Türkiyede ancak konsolosluktan alabiliyorsunuz, 2li görüşmeye alıyorlar sizi. O yüzden konsolosluğu arayıp kontrol edin. Bir kaç ay sallayabilirler sırayı. Ama Avusturya için bu belge gerekli mi bilmiyorum. Onun dışında yabancı eşin doğum kağıdı gerekiyor.

tesekkür ederim peki burdan nişanlımın pasaport fotokopisini istiyorlar ancak nişanlımın sadece kimligi var ? oda gecerli olurmu ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz Avusturya'da mı evleneceksiniz? O zaman prosedürü bilemiyorum. Ama Türkiye yabancı eşin pasaport fotokopisini istiyor. Türk eşin değil.

Back