Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Acil yardımm:((( Lütfenn !!

CansuD

Şenşakrak:D
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
81
0
Arkadaşlar benim sağ göğsüm büyük sol göğsüm küçük arada çok fark var sütyen giydiğim zamanda sorun oluyor boşluk oluyor arada.
Büyük olanı küçültmek istiyorum o olmazsa küçük olanı büyütmek istiyorum.
Ne yapmam lazım..
Tatile çıkıcam bikini almam lazım bikini giyince sağ göğsüm çok dolgun duruyor ama sol göğsüm dolgun durmuor ve sağ göğsüm aşağı sarkık sol göğsüm dik.
Ne yapmam lazım arkadaşlar acil yardım edin tatile çıkmadan önce bikiniyi almadan önce bu sorunumu çözmem lazım.:gitme::gitme::gitme:

bence bir estetik uzmana görünmelisin.anlattığın gibi fark büyükse nedenlerini araştırıp,öncelikle bir sorun olup olmadığına bakılsın.doğuştansa eğer estetik müdahaleyle düzeltebilirsin.kremlerin veya yağların bu konuda faydası olacağını zannetmiyorum.

aklıma söyle bisey geldi.begendigin bikiniyi al sonra da sag tarafına dolgu yaptır sol tarafa da daha az dolgu yaptır.terzide yapıyorlar bikiniye dolgu.bölece hem esit hem de güzel görünürler :lepi:

Öneri için teşekkürler..
Estetik müdahele için yaşım tutmuyor malesef.. 15 yaşındayım :KK43:(

aa...canım benim....sebebi ne acaba...neden biri büyük öteki küçük acaba?...doktora gittin mi hiç?...sanki tıbbi müdahele gerekir diye aklıma geldi şimdi....

aslımda her kadının bir gögsü daha büyük.hatta aldıgım gögüs büyütücülerden birinde sol tarafa daha cok masaj yapın diyodu..Susqun_um senin tam tersi anlamadım nie orda öyle yazıodu CADIARZU

Ne yapacağımı bilemedim hiç doktorada gitmedim.
Açıkcası açığ göstermeye utanırım.. Ablamın benden daha beter onuınkide öyle ortanca ablam..

X