Arkadaslar yardim edin lutfen cok onemli yurt disinda yasiyorum istanbulda iki doktor buldum Ali mezdeki ve hasan findik kim karin germesiyle vucut sekillendirilmesi yaptirdi ? hangisi daha iyi ?
Merhabalar kimse yazmayınca yardımcı olmak istedim söylediğiniz ameliyatı olmadım fakat Ali beye çift çene ve burun ameliyatı oldum ikisininde sonucu harika oldu Ali bey çok iyi bir cerrah değerlendir derim
cok tesekkur ediuorum Dilek Ada kararsiz kaldim simdide Serhat tunceri arastirdim Ali beylede konustum oda basarili gibi gozukuyor amma Ali bey daha sicakkanli birisi gibime geldi
Merhabalar evet Ali bey çok sıcak kanlı samimi öncesinde ve sonrasında da hastasıyla çok ilgili istediğin Zaman cep tel den arayıp destek alabiliyorsun bu yaklaşım ameliyat sonrasında da insanı pisikolojik olarak ta çok iyi hissettiriyor istersen seninkinden farklı operasyon lar fakat Ali bey in başarısını görmen için özelden foto atarım
arkadaşlar sakin herşeyin üstüne atlamayın ben saf saf geçici dolgu yaptırdım yanaklarıma daha doğrusu dr bana sormadan kalıcı dolgu yaptıpmış dr gittim mersin özay ercan telefonda geçici dolgu yaptıracam dedim sonra sekreteri dr bana kalıcı dolgu yaptı deyince zararlı olduğunu biliyordum dr yanına gitim ben geçici dolgu yaptıracam dedim ben ikisinide yapıyorum bana güven dedi kalıcı dolgu yapmış bioalcamid denilen bu madde gözüme kaydı yüzüm mahvoldu çarşamba pazarına döndüm kendini aradım özay ercanı kendimi tanıtım yardım istedim birde telefonu syratıma kapatı zor bela dr dr gezip 15 dikişle % 50 sini çıkartım aynada yüzüme bakamıyorum üzüntüden bebğimi kaybetim ama kimseye güvenmeyin para için resmen yalan üstüne yalan söylüyorlar insan hayatı hiçbir değeri yok onlar için bu adam hala para kazanıyor ben ise her gün ağlıyorum.