• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardımınıza ihtiyacım var

valentinus88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
126
4
48
Nişanım oldu bir tane bilezik taktılar geniş 22 ayar şimdi düğün için bilezik alıcaz altın bilezik takmayı sevmiyorum yatırım amaçlı almak istiyorum hangi modelleri önerirsiniz birde takı seti olarak altın yerine elmas safir zümrit yakut tarzı bi set alsam sizce nasıl olur elinde model olanlar görsel ekleyebilir mi .şimdiden cok terşekkür ederim herkese:)

yatırım amaçlı düşünüyorsan asla set alma derim adana burması bilezikler deger kaybetmiyor al sakla satarsın en fazla kaybedeceği 50 lira

set istediğini al alırken çok para satarken yarı fiyatına

çok teşekkür ederim fikirlerin için canım adana burması aldırıyım ben en iyisi değer kaybetmesin cok setde günlük kullanıcağım bişey alsam diyorum set yerine bilezik daha mantıklı çünkü

canım ben asla asla bilezik takmam derdim ama bir süre sonra insanın fikirleri değişiyor düğünde dernekte setler bilezikler takılıyor burma takmam hala ama:) sen bence şu kalın bileziklerde fazla değer kaybetmiyor onlardan al bir tane varmış devamını alırsın. sete gelince kalın değil ama zarif ve ince bir set al. dediğim gibi insan bir süre sonra heves ediyor.

Back