ACIL YARDIMINIZ GEREK COK MUTSUZUM

evet haklisinizda m'nin cok iyi oldugunu dusundukleri icin bu firsati tepme diyorlar ama ben onu sevmiyorum anlamiyorlar sevgi gelip gecici diyorlar onemli olan kocanin sana sundugu hayat diyorlar

evet haklisinizda m'nin cok iyi oldugunu dusundukleri icin bu firsati tepme diyorlar ama ben onu sevmiyorum anlamiyorlar sevgi gelip gecici diyorlar onemli olan kocanin sana sundugu hayat diyorlar
Eğer sen şuan aileni dinleyip m denen kişinin evlilik teklifini kabul edersen üniversiteyi unut derim,bakma hemen evlenmeyiz laflarına,2 gün sonra nişanlanırsan bu seferde nişanlılık denetimi uzatılmaz diye erkenden evlendirirler söylemesi.

O yuzden senin ailen evde kaldigini soyluyor, sen oku da, o koydeki kizlara ornek ol.

koydeki okuyan kizlar da ayni 20lerinde evleniyorlar, ama ben memleketimde yasamiyorum yurt disinda yasiyorum beb burda cok akrabamiz yok yani bana gore duzgun bir erkek yok, ailem tanidiklarimizdan baskasina vermeyiz diyorlar yani ya akraba yada aile dostu olucak ayni memleketten diye dusunuyorlar

o m denen kisi universiten bitene kadar beklerim seni diyor, okumama izin verirmis de neler neler iste onun icin 19unda evlenitsin uninin ilk senesinin sonunda evlenirsin diyorlar

haklisiniz... 19unda evlenirsin diyorlar ayni zamanda universiteni bitirirsin diyorlar elinden bu iyi firsati kacirma iyi talip insanin ayagina bir defa gelir diyorlar...anneler babalar gelecegi bilirler biz dogrusunu biliriz diyorlar

Ailen yurtdışında olmasına rağmen bu kadar sığ mı düşünüyor yani. Benim derdim koca değil kimseyi istemiyorum de. A'ymış B'ymiş bırak bu işleri, Aklında okul varsa okulunu oku. Yoksa git çalış, Evde boş boş oturursan evlenmeni beklerler, hayatında üzerinde de söz sahibi olurlar. Önce bi özgürlüğünü al eline.

Bence sen universiteye konsantre ol hayatini kurtar birak hepsini off daha 18 yasindasin yavrum benim.

haklisiniz ama annem ve babam cok zor zamanlar yasatiyorlar, birisi cikar ve annemler yine baski yapar diye korkuyorum... eger zaten m'yle devam etmezsem yapmazsam 1 sene sonra koye tasinacakmisiz artik ordan birisiyle evlendirirler ozaman aileme karsi da cikamam ise ordaki buyukler karisir istesemde istemesemde evlendirirler galiba bilmiyorum ya offf cok korkuyorum m'yle yasadigim seyleri bidaha yasatirlar diye

evet inan bunun icin cok calisiyorum yilin sonunda sinavlara girecegim kazanacagim insallah cok istiyorum ve cabaliyorum iyi bi bolumde okumak icin..

tamamını okuyamadım..
seni aldattığı kısımdan sonrasını okumak gereksiz geldi..
lütfen saf olmayın..
sonra da evlenince vay bu adam beni niye aldattı..
yahu sevgiliyken o haltı yiyen evlenince niye yemesin...

evet inan bunun icin cok calisiyorum yilin sonunda sinavlara girecegim kazanacagim insallah cok istiyorum ve cabaliyorum iyi bi bolumde okumak icin..
Tamam işte sen karşılarına başka bir erkekle çıkma, benim derdim okulum, benim başka hedeflerim var de. Konuşulanları da görme duyma. Amacından sapmazsan belli bir süre sonra karışmazlar zaten.

Ve sen 17 yasindasin? Öyle mi? Pardon da bütün yazini okudum ama bi okul mevzusu goremedim.
Biz 17 yasinda olimpiyatlara katılıyorduk be. Milletteki hayata bak...

inan ben bu hayattan hic de memnun degilim... annemlerin bu kadar geri kafali dusunmesi cok sasirtti beni.. ben okumayi hic aklimdan cikartmadim ve vazgecmedim kendi ayaklarimin ustunde durmak icin.. ama ailem boyle bi baski yapinca korktum ayni seyleri gelecekte yasarmiyim diye

Tamam işte sen karşılarına başka bir erkekle çıkma, benim derdim okulum, benim başka hedeflerim var de. Konuşulanları da görme duyma. Amacından sapmazsan belli bir süre sonra karışmazlar zaten.

evet ama ayni zamanda evliligi dusun diyorlar... ailemin bu gorusu cok uzuyo beni soz geciremiyorum 4 aydir vazgecmedim kararimdan zaten vazgecmemde okumak istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…