- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Üniversiteye kayıt olacak Mış,konunun başında yazıyor ama nedense ben gerçek olacağını düşünmüyorum.
Üniversiteye başvuracağım yazmış,ya yazım yanlışı yaptı diye düşünüyorum sonuçta üniversiteden önce sınava başvurusu yapması gerekir sonuçta.Olaylardan kafam karisti o zaman. Bu entrikali hayatinda universiteyi nasil kazanmis ki? Ya birisi bu kizin adina hesap acmis dalga geçiyor. Ya da konu sahibi kendisi ve bizimle dalga geciyor. Hey Allahim ya..
Ailene şunu olduğu gibi söyleseydin ya. Saklayıp neden kendini kötü gösteriyorsun ki.
Üniversiteye başvuracağım yazmış,ya yazım yanlışı yaptı diye düşünüyorum sonuçta üniversiteden önce sınava başvurusu yapması gerekir sonuçta.
Üniversiteye kayıt olmak için kazanmak gerekmiyor mu? Kazanmak için çalışmak gerekmiyor mu? Üni'ye kayıt olmak nedir ya, kursa kaydolmak gibi. : ) bence Fake konu. Konu sahibi de yok zaten.
Ailen okumanı istemiyor galiba.hayir ben calisiyorum derslerimi ama haliyle evde yasanan sorunlar cok etkiliyor kararliyim ailem ne dersedesin uniye gitmeye
evet soyledim bunu fakat hakli diyorlar onu istemedigini soylersen o oyle demekte hakli diyorlar
Olaylardan kafam karisti o zaman. Bu entrikali hayatinda universiteyi nasil kazanmis ki? Ya birisi bu kizin adina hesap acmis dalga geçiyor. Ya da konu sahibi kendisi ve bizimle dalga geciyor. Hey Allahim ya..
Ailen okumanı istemiyor galiba.
hayir ben dalga gecmiyorum, universiteye gelecek sene basvuracagim ve suan ders calismaya devam ediyorum ama haliyle olan olaylar kafami cok karistirdi secim yapmak zorunda gibi hissediyorum, simdi evlenecegim diye birsey de yok zaten
Dedigim gibi bizimle dalga geciyor bence. Baska da aciklamasi yok inanki. Bak cevap da vermiyor..
evet boyle dusunuyorum haklisiniz ama aileme soz geciremiyorum ayni zamanda evliligide dusun hemen evlen demiyoruz diyorlar, yasim gectikten sonra kimse istemez seni diyorlar aceleciler iyileri elinden kacirma boyleleri insanin hayatina 1 defa cikar diyorlarSen sadece okulunu seç. Koca değil. .
Iyi bir bölümde okumanı istiyorlar madem neden ikide bir taliplerin var diye söylüyorlar 17 yaşındaki evde okuyan bir kız var ailenin evlilik amaçlı seni birileriyle tanıştırması çok saçma hadi görücüler annene söylüyorlar ama annenin sana söylememesi gerek.Sonuçta sınava hazırlanıyorsun kafanın karışmaması gerek.ailem iyi bir bolumde okumami istiyorlar, eger iyi bir bolum olmazsa bos bosuna gondermeyiz diyorlar
Bakkal'dan armut seciyorsun sanki.hayir ben dalga gecmiyorum, universiteye gelecek sene basvuracagim ve suan ders calismaya devam ediyorum ama haliyle olan olaylar kafami cok karistirdi secim yapmak zorunda gibi hissediyorum, simdi evlenecegim diye birsey de yok zaten
Sen zaten bu kafayla üniversite falan kazanamazsın. En fazla iki sene sonra ya hasan hüzeyine ya mehmete ya da hamzaya varırsın. Eninde sonunda da köye yerleşirsin. O yüzden çok düşünme. Anana babana da dert yapma.
Sizin koyde cok mu erken evleniyor kizlar?evet boyle dusunuyorum haklisiniz ama aileme soz geciremiyorum ayni zamanda evliligide dusun hemen evlen demiyoruz diyorlar, yasim gectikten sonra kimse istemez seni diyorlar aceleciler iyileri elinden kacirma boyleleri insanin hayatina 1 defa cikar diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?