ACIL YARDIMINIZ GEREK COK MUTSUZUM

Üniversiteye kayıt olacak Mış,konunun başında yazıyor ama nedense ben gerçek olacağını düşünmüyorum.

Olaylardan kafam karisti o zaman. Bu entrikali hayatinda universiteyi nasil kazanmis ki? Ya birisi bu kizin adina hesap acmis dalga geçiyor. Ya da konu sahibi kendisi ve bizimle dalga geciyor. Hey Allahim ya..

Sen zaten bu kafayla üniversite falan kazanamazsın. En fazla iki sene sonra ya hasan hüzeyine ya mehmete ya da hamzaya varırsın. Eninde sonunda da köye yerleşirsin. O yüzden çok düşünme. Anana babana da dert yapma.

Olaylardan kafam karisti o zaman. Bu entrikali hayatinda universiteyi nasil kazanmis ki? Ya birisi bu kizin adina hesap acmis dalga geçiyor. Ya da konu sahibi kendisi ve bizimle dalga geciyor. Hey Allahim ya..
Üniversiteye başvuracağım yazmış,ya yazım yanlışı yaptı diye düşünüyorum sonuçta üniversiteden önce sınava başvurusu yapması gerekir sonuçta.

Üniversiteye başvuracağım yazmış,ya yazım yanlışı yaptı diye düşünüyorum sonuçta üniversiteden önce sınava başvurusu yapması gerekir sonuçta.

Dedigim gibi bizimle dalga geciyor bence. Baska da aciklamasi yok inanki. Bak cevap da vermiyor..

Üniversiteye kayıt olmak için kazanmak gerekmiyor mu? Kazanmak için çalışmak gerekmiyor mu? Üni'ye kayıt olmak nedir ya, kursa kaydolmak gibi. : ) bence Fake konu. Konu sahibi de yok zaten.

hayir ben calisiyorum derslerimi ama haliyle evde yasanan sorunlar cok etkiliyor kararliyim ailem ne dersedesin uniye gitmeye

hayir ben dalga gecmiyorum, universiteye gelecek sene basvuracagim ve suan ders calismaya devam ediyorum ama haliyle olan olaylar kafami cok karistirdi secim yapmak zorunda gibi hissediyorum, simdi evlenecegim diye birsey de yok zaten

hayir ben dalga gecmiyorum, universiteye gelecek sene basvuracagim ve suan ders calismaya devam ediyorum ama haliyle olan olaylar kafami cok karistirdi secim yapmak zorunda gibi hissediyorum, simdi evlenecegim diye birsey de yok zaten

Sen sadece okulunu seç. Koca değil. .

Sen sadece okulunu seç. Koca değil. .
evet boyle dusunuyorum haklisiniz ama aileme soz geciremiyorum ayni zamanda evliligide dusun hemen evlen demiyoruz diyorlar, yasim gectikten sonra kimse istemez seni diyorlar aceleciler iyileri elinden kacirma boyleleri insanin hayatina 1 defa cikar diyorlar

ailem iyi bir bolumde okumami istiyorlar, eger iyi bir bolum olmazsa bos bosuna gondermeyiz diyorlar
Iyi bir bölümde okumanı istiyorlar madem neden ikide bir taliplerin var diye söylüyorlar 17 yaşındaki evde okuyan bir kız var ailenin evlilik amaçlı seni birileriyle tanıştırması çok saçma hadi görücüler annene söylüyorlar ama annenin sana söylememesi gerek.Sonuçta sınava hazırlanıyorsun kafanın karışmaması gerek.

Bakkal'dan armut seciyorsun sanki.

Sen zaten bu kafayla üniversite falan kazanamazsın. En fazla iki sene sonra ya hasan hüzeyine ya mehmete ya da hamzaya varırsın. Eninde sonunda da köye yerleşirsin. O yüzden çok düşünme. Anana babana da dert yapma.

siz ne yapardiniz? bu aile baskisiyla ne cozum bulurdunuz? ben okumaktan vazgecmeyecegm zaten

Sizin koyde cok mu erken evleniyor kizlar?

ablan kaç yaşında evlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…