Acil yardımcı olur musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fascinatingjasminne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
278
76
98
Öğrenciyim.6000 tl biriktirdim.Mimarlık okuyorum.Alacağım bilgisayar 7030 tl.Şu anda 1030 tl paraya ihtiyacım var acil.Bilgisayarın siparişini girdim.Geri kalan kısmı yani 1030tlyi kredi kartıyla ödeyecektim.Diğer kısmı ödedim.Sorun çıktı.Kredi kartı hesabım blokeliymiş.Ve asla kaldırılamıyor.Başka bankalardan da kredi çekemiyorum.Finaller için modelleme yapmam gerekiyor bilgisayarı alıp.Farmasinin kozmetik ürünlerini satıyorum.Ama kimse almıyor.Buraya kadar gelmiştim.Yardımcı olur musunuz fikir olarak vs?Ya da acil olarak borç nereden alabilirim?Senet falan imzalayarak bir şeyler yapabilir miyim?Ailem yardımcı olmuyor.

toplama bilgisayar daha uyguna geliyo diye biliyorum. laptop yerine toplama bilgisayar mi baksaniz. tabi laptop mu bakiyosunuz onu da bilmiyorum ama.
modelleme yapmak için belli özelliklere sahip olmasi gerekiyo sanırım.

arkadaşların dediği gibi uzun vadeli ev kur gibi yerlerden alip yavaş yavaş odeyebilirsiniz

İnternet alış-verişinde parayı parça parça ödeme gibi bir durumla daha önce hiç karşılaşmadım.
O yüzden ödemenin tamamını yapmadan nasıl sipariş verdiğin sorusunu merak ettim.
Ayrıca Farmasi ürünleri satıyorum ama kimse almıyor detayı Reklam yapıyor olduğunu düşündürdü bana...

Nereden alıyorsunuz 6bini geri alabildiniz mi? İkinci el mi alıyorsunuz bilmiyorum ama hemen ihtiyacınız varmış işinizi görecek bir ikinci el bakabilirsiniz. Daha sonrasında maddi durumunuza göre aldığınız bilgisayarı satıp istediğinizi alırsınız. Zaten ikinci el olduğu için çok değer kaybetmemiş olur.

Ben de karşılaşmadım, okuyunca bir şaşırdım ama eşim karşılaşmış. Hepsi... adlı sitede varmış sanırım. Şimdi bakıyorum ; "çoklu kredi kartıyla ödeme" diye bir şey varmış mesela. İlk defa görüyorum. Budur belki de...

Evet zaten aklıma yatmamasına rağmen kesin bir dille yoktur demedim malum sene 2020 her yol bulunabiliyor. Ancak arkadaşın acındırma yoluyla reklam pazarlaması yaptığına inanıyorum. Direkt olarak yardım edin demediği içinde insanlarda kötü intiba bırakmıyor dilenir gibi... Güzel taktik ama ben yemem...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…