Acil yardıma ihtiyacım var

deva-12

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
141
-15
25
Arkadaşlar 1 yıldır psikolojik sorunlarımın tedavisiyle uğraşıyorum . Baya da yol aldım fakat artık çok yoruldum . Yüzleştiklerim farkettiklerim bana çok ağır geldi . Özellikle doğum sonrası iyice üzülmeye başladım .
Kaygı bozukluğu panik atak öfke idi problemlerim . Şuan sinirlendirlemeyecel kadar sakinim panik atağım da yok fakat kaygılarım var . Ve ben çocuğumu böyle yetiştirmek istemiyorum çok bunalıyorum . Çekip gidesim kendimi bi denize atasım var .
İnsanlar bana bakarken bir iş yapıyorsam o işi düzgün yapamıyorum sürekli bi kusurum var eleştirilicem gibi iç seslerim var . Sanki ben değersizim sevilmeye layık değilim gibi … Kusurlu hissediyorum . Okb li bi anne ve öfke kontrolsüz bir baba tarafından şiddet baskı korku ve sürekli olumsuz eleştirilerle büyüdüm . Bunları atlatıcam elbet ama sanki bittim gibi hissediyorum . Napıcam ben … Aklıma kötü şeyler gelmeye başladı …

Yeni mi annesiniz ondan mı bu çöküş bilmiyorum ama çocuğunuz için herşeyi yaparsinjz sanırım.güçlü kalıp ona sevginizi vermeniz lazım bence çocuğunuzla iyileşme süreciniz hızlanacaktır kendinize zaman verin . . Çocukluk travmaları ne yazikki kolay unutulp sinilebilen birşey değil ama daha kaliteli hale gelebilir yaşantınız biraz sabretmeniz gerekiyor. Sizin sevginze ilginize muhtaç bir bebek varken hemde hayata daha sıkı sarılmanız gerekiyor. yaralandiginiz şeylerden çocuğunuzun yaralanmamasi için daha pozitif kalmanız gerekiyor . Siz hata yapsanız bile insanlar kusurlarınızı sizin zihninizde büyüttüğünuz kadar onemsemezler. siz başkaları hata yaptığı zaman ne kadar süre onemsiyorsunuz? Zihninizi rahatlatmanız lazım sürekli düşüncelerle kendinizi yoruyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…