• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım

eylull45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
126
28
98
Herkese günaydn acil yardımınza ihtycm var evimin yerleri fayans ama ktu gözukuyor laminetten baksa ne yapabilirm yardmcı olurmsnz kiracym laminet yapamam baska ne olabilir fayansları nasl kapatabilirm

Eskiden sobaların kenarlarına koyulan pvc yer muşambaları olurdu parke görünümlü hem biraza soğuğuda keser o tarz bişey yapabilirsin. yada ev sahibinle görüş parke döşetip kiradan düşün

o dediğim yer kaplamalarından alabilirsin çok pahalı olduğunu sanmıyorum. sen tam olarak hangi odalarda kullanacaksın

Herkese günaydn acil yardımınza ihtycm var evimin yerleri fayans ama ktu gözukuyor laminetten baksa ne yapabilirm yardmcı olurmsnz kiracym laminet yapamam baska ne olabilir fayansları nasl kapatabilirm
Yapışkanlı folyo olabilir.Fayans desenli yapışkanlı folyo yazarsanız çıkıyor sudan etkilenmeyen modelleri var,Desenli bir sürü model bulabilirsiniz.Parke modelleride var ayrıca.

Mineflo denen muşamba tarzı yer döşemeleri var. Onunla kapatabilirsiniz.

Halı kullanıyorsanız hepsini halı yapın

hem giderken de alır götürürsünüz

arkadaşların önerdikleri yer döşemeleri de olur da onu taşınırken alamazsınız

yalnız bu durum neden acil

yani misafir gelecek de onlar gelmeden halledeyim mi diyorsunuz

Boya badana yapldı temzlk yapyrm yani bu arada onuda halledyim heryeri temz olsun dedim canm o yuzden yani 1 2 icnde halletmem lazm ki halılar faln serilmeden

Yapışkanlı birşey yaparsanız çıkartıldığında fayanslar çok kötü olur bence ev sahibime onuda sorun kabul etmeyebilir

evet bizde kiradaydık banyo fayanslarına yaptım sonra yetmedi ve hoşuma gitmedi fayanslara yapıstırmak zor oldu yani söktüğümdede yapıs yapıs oldu onları çıkarmak icin neler cektıgımı ben bilirim :KK53:

evet bizde kiradaydık banyo fayanslarına yaptım sonra yetmedi ve hoşuma gitmedi fayanslara yapıstırmak zor oldu yani söktüğümdede yapıs yapıs oldu onları çıkarmak icin neler cektıgımı ben bilirim :KK53:
Bir de hemen çıkarmışsın uzun süre kalıp çıkarmak daha bir işkence ve çok kötü yapış yapış :kusmuk:
Konu sahibi tam o boyutlarda halı al komple kapansın en güzeli halıfleksde iyi fikir değil bence kendi evin değil sonuçta

Back
X