• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım!

magicat

tam zamanlı anne
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
5.099
18.179
248
Kızlar ben bugün mercimek köftesi yaptım. İnce bulguru açıp kuru olarak koydum kırmızı mercimeğin içine. Sonra ince bulguru cam kavanoza koyarken içinde örümcek ağları gibi küçük ipliklerin olduğunu fark ettim. Şimdi emeğim çöpe mi gitti:kızgın: Tarihi de yeni ince bulgurun. 2016 tarihli 2018e kadar vakti var.

Not: kızım çorba içerken içine bir kaşık kadar koymuştum. Bir şey olur mu???

Son düzenleme:
Canım örümcek değil onlar, minik kelebekimsi siyah şeyler olabiliyor. Güve demişti annem bir keresinde onlara.
yeni açılmış pakette olması imkansız, daha önce kendi paketinde miydi kullanıp ağzını mı kapatmıştın

Aynen oyle cop oldu artik o. Ayrica sanirim paketiniz delik falandi. Boceklenme yapmis. Bakliyatlarinizi buzdolabinda saklayin ben oyle yapiyorum hicte boceklenmiyor

Canım örümcek değil onlar, minik kelebekimsi siyah şeyler olabiliyor. Güve demişti annem bir keresinde onlara.
yeni açılmış pakette olması imkansız, daha önce kendi paketinde miydi kullanıp ağzını mı kapatmıştın
Hayır yeni açtım. Mercimek köftesi yaparım diye yeni almıştım. Yaaa ben onu kızımın çorbasına da azıcık koymuştum yerken bir şey olmaz değil mi??

Hayır yeni açtım. Mercimek köftesi yaparım diye yeni almıştım. Yaaa ben onu kızımın çorbasına da azıcık koymuştum yerken bir şey olmaz değil mi??
Yeni açtığınız paketin içinden mı çıktıııı,
iade etme imkanınız var mı, hay allah :S
hayır korkmayın olmaz hem kaynadı o hem de mide asiti şiddetli bir asittir anında elemine eder

Yeni açtığınız paketin içinden mı çıktıııı,
iade etme imkanınız var mı, hay allah :S
hayır korkmayın olmaz hem kaynadı o hem de mide asiti şiddetli bir asittir anında elemine eder
İade etsem ne olur nasıl ispatlarım yeni açtığımı fatura da yok. Önemli olan kızımın yemiş olması :KK61:

İade etsem ne olur nasıl ispatlarım yeni açtığımı fatura da yok. Önemli olan kızımın yemiş olması :KK61:
Farkındalık yaratmak adına yapın bunu.
en azından satıcı tedarik ettiği firmaya bildirir
yada hangi marka ise paketin arkasında iletişim adresi olmak zorunda mail atın bunlar önemli şeyler
ALO Gıda hattı var, 174 sanırım arayın bilgi verin.
bu sizin başınıza geldi Allahhhh korusun herhangi bir sağlık sorunu olduğunda aradım mail attım vs. diyerekten yaptırım gücünüz olur.

Doktoruma ulaştım, başka bir doktora gittik. Asıl doktorla farklı şehirlerdeyiz. İmce bulgur paketini de aldık yanımıza. Bir şey bulamadık paketin içinde. Sadece üstünde ağ gibi bir şeyler var. Çocuk için risk yok dedi doktor. Şimdi eşim mercimek köftelerini yiyor. Ben yemek istemedim :bicak:

Kiziniza bir sey olmaz insallah. :) yedigimiz katki maddeli yiyeceklerden daha kötü değildir diye umuyorum bir teselli olarak ;)
Bi ihtimal olarak soruyorum acaba elektriklenip icinde ag varmis gibi olabilir mi?
Bende öyle zannetmistim kuslara verecektim annem metal bi tepsiye dök bak var bi sey diye yokmus sadece pakete yapıştığı icin öyle görünmüs meğerse.

Bu kadar panik olmayın :)
Neler yiyoruz bilmeden.
Eskiden yiyecek yokmuş insanlar yiyormuş şusu busu var demeden.
Köylerdeki insanlarımız da yiyor birşey olmuyor.
Eşiniz yiyormuş birşey olmaz yani.
Sakınan göze çöp batar ;)

böceklenme olsa kocuman kocuman böcükler olur içinde sıcak yerde oturduğumuzdan yazın birçok şeyim böceklenir özellikle bulgur alır güneşe koyarım hepsi kaçar gider nerden ve nasıl geldiklerini bilmiyorum hatta kapalı paketin içindede oluşabiliyolar heralde delik bi yeriki çoğalıyo içinde ama kendi kendine oluşuyo olabilir ve özellikle sıcaktan oluyo
arkadaşımızınkide örümcek ağı demiş örümcek ağıda oluyo bende o ambalajla bulgurun etkileşimi gibi bişey heralde ben hiç örümceğe rastlamadım daha

Doktoruma ulaştım, başka bir doktora gittik. Asıl doktorla farklı şehirlerdeyiz. İmce bulgur paketini de aldık yanımıza. Bir şey bulamadık paketin içinde. Sadece üstünde ağ gibi bir şeyler var. Çocuk için risk yok dedi doktor. Şimdi eşim mercimek köftelerini yiyor. Ben yemek istemedim :bicak:
niye yediriyosunuz esinize bildiginiz halde ?

Açılmamış pakette de olabiliyor güve. Sıcak bir yerde duruyorsa ondan olmuştur.

Back
X