Bebek İkinci El acil yardım

ilknur_1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
40
0
hanımlar öncelikle anne adaylarına hayırlı dogumlar annelerede saglıklı hayırlı evlatlar diliyorum ve anne olmak isteyenlerinde rabbim kucagını boş bırakmasın insallah... benim sizlerden ricam 6 aylık hamileyim çok zor durumdayım bebeğime hiç bişi alamıyorum bi kaç çorap aldım hepsi o eşim çalısıyor ama cok zor geçiniyoruz evimiz kira ve bi oglum var 4 yasında allah bagıslarsa kız çocuga hamileyim para vs deil derdim tek derdim kızıma kız çocugu olupta eskilerini yardım amaclı verebilcek hayırsewer anneler bulmak yardımcı olursanız gercekten duacınız olurum şimdiden tesekkürler...

Allah yardımcınız olsun,
Nerede oturuyorsunuz?
Neler lazım?

tesekkür ederim yine bunada şükür tabi :KK43: istanbul feriköyde oturuyorum acıkcası hiç bişi yok suan bebege dair :KK43: en küçük yardımın bile ihtiyacımı görceginden eminim burda su lazım bunu istiyorum demek istemiyorum yanlıs anlasılmaktan çok korkuyorum :KK43: bunları yazarken bile çok utanıyorum açıkcası...

benim 3.5 aylık bir kızım war bazı küçülenleri gönderebilirim eğer kullanılmıs olmasının bir sakıncası yok ise sizin için bana özelden adresinizi gönderirseniz yardımcı olurum

cok saolun ne demek çok sewinirim aksıne ne dıcegımı bilemiyorum ama malesef size özelden ulasaıyorum üyeliğim yeni oldugu için...

merhaba, özelden sana mesaj yazıyorum, mail adresimi ekle adresini mail at, elimde emzik yenidoğan bebek bezi, bebe yağı, pişik kremi, bir çok kıyafet var göndereyim canım

hanımlar hepinize gönülden tesekkür ederim.. ne diyebilirimki saolun fakat ben sizlere ulasamıyorum bilgisayar kullanmayı bilmiyorum sewgili beloved adresini göndermişsin fakat onuda beceremedim ulasmak isterseniz paci_deniz23@hotmail.com burdan ulasırsanız cok sevinirim malesef burdan msj atamıyorum üyeliğim yeni oldugu için tekrar tesekkür ederim sewgiler...

Merhaba canım benim 6 aylık bir kızım var küçülenleri sana yollarım, doğum ne zaman olacak hayırlısıyla inşallah???

hanımlar bütün gün sizden haber bekledim.... bi sorunmu var bi beceremiyorum su bilgisayarı :KK43: tesekkürler centaur hanım 3 ay var yaklasık ama ben pek burayı takip edemiyorum saolsun 2 arkadasımız sizinle beraber 3 oldu yazdı benim için bu kadarı yeterli fazlasında gözüm yok... hepinze ayrı ayrı tesekkür ederim...

hanımlar bütün gün sizden haber bekledim.... bi sorunmu var bi beceremiyorum su bilgisayarı :KK43: tesekkürler centaur hanım 3 ay var yaklasık ama ben pek burayı takip edemiyorum saolsun 2 arkadasımız sizinle beraber 3 oldu yazdı benim için bu kadarı yeterli fazlasında gözüm yok... hepinze ayrı ayrı tesekkür ederim...

canım mail adresimi yazmıştım sana oraya adresini mail atmanı bekliyorum..

göndermiş oldugunuz adrese mail attım cok cok tesekkür ederim hemen bi günde bi çok sey hazırlamıssınız çok sevindim sewgiler...

sevgili belowed size kaçtır mail atıyorum bende sizden haber bekliyorum anlamadımki burdan yazıyım bari :) hacı mah iplikçi fırın sok no 176/1 bahce katı beyoglu istanbul ismim ilknur çoban :) wallahi kaç gündür girip girip bakıyorum sizden haber varmı die....

yaa ooof bi ulasamadım size dawet falan gelmiyo bilgisayar da bozuk donup donup kalıyo zaten bende sorun var sanırım diğer arkadaslar mail atarak ulaştılar bana siz attınızmı :KK43: :KK43: neyse burdan söyliyim napıyım oglum 2haftaya ameliyat olcak bademciklerinden evde olmam gereken günü mail atarsanız cok sevinirim... bu heycan beni öldürücek :) cahillik zor sey

yaa ooof bi ulasamadım size dawet falan gelmiyo bilgisayar da bozuk donup donup kalıyo zaten bende sorun var sanırım diğer arkadaslar mail atarak ulaştılar bana siz attınızmı :KK43: :KK43: neyse burdan söyliyim napıyım oglum 2haftaya ameliyat olcak bademciklerinden evde olmam gereken günü mail atarsanız cok sevinirim... bu heycan beni öldürücek :) cahillik zor sey

canım valla hoşgeldiniz yazdın ya ben de merhaba yazdım ama gittimi bilmiyorum, benim kişiler de görünmüyo, eskiden kenarda görünürdü,:KK1: ben de çok anlamıyorum pc den ama sana davet gönderdim ou biliyorum

:KK1: canım ben bu gün en geç yarın kargoya vericem pazartesi elinde olur

gelmedi selamınız :) bende diyorumki acaba yanlıs kişiyimi ekledim bide mailler attım :) cok sevindim tekrar tesekkür ederim ne diyim hepiniz cok iyisiniz başta sıkılarak yazmıstım ama sizler gibi duyarlı insanları görmek beni okadar mutlu ettiki buraya yazdıgımdan belli bi heycanlıyım sormayın sabırsızlıkla beklicem hep dualarımdasınız anneme ya erken dogum falan olursa hiç bişi yok napcaz diyip üzülüyodum şimdi o sıkıntım kalmadı rabbim sizleride sıkıntıya koymasın sevgiler..

X