arkadaslar herkese selam
ben ekım 7 de 11 haftalık bebegımı kalp durması nedenıyle kaybettım kurtaj sonrası hamıle kaldım ama 22 gun sonra saglıgım tamamen duzelınce . ve tekrar hamıle kaldım . tabıkı kalbını duymak ıcınde sıksık doktora gıttım ve vajınal ultrason sonucu kanamam basladı ama cok hafıf bır gun oluyor ertesı gun olmuyor acık pembe renkte cok korkuyorum dusuk mu olcak dıye ve herseyımız normaldı alttan muayene dusuk olabılırmı fıkırlerınızı beklıyorum
canım bende düşük yaptım temmuzda ama kürtaj olmadım.şimdi yine hamileyim.ama sen kürtajdan sonra çok beklememişsin.benim bildiğim kadarıyla bu zararlı.kanaman olması düşük belirtisidir.ama çok iyi biliyorum ki vajinal ulturasyon zararlı değil.ama sık sık girdiysen o başka.doktorun ilaç falan vermedi mi sana?senin için en iyi şey yatıp dinlenmek.inşallah bu kanama geçicidir de bebeğine birşey olmaz
inşallah düşmez tatlım.ama sen kürtajdan sonra çok beklememişsin hani dr lar derlerya en az 2 kez adet döngüsü geçsin sonra diyee... :hulya:
benım dok.3 haftada bır vajınal ultrasonla bakıyo bana allaha sukur 6.5 aylık hamıleyım.bı sorununmda olmadı.zararı olmadıgını soylemıstı haklıymıs.kucucuk bıseyle bakıyo zaten alttan.bence baska bıseyın vardır yada yoktur her pembemsı akıntı dusuk belırtısı degılkı.bendede 2 aylıkken oldu gectı
selam bende 22 eylülde bebegim13 haftalikken kürtaj oldum kalbi durdu.doktorun hamile olman icin en azindan 1 adet eklemelisin demedimi hatta B-hCG yani hamilelik hormonunun vücüttan tamamen atilmasi gerektigini bana söyledi.benim daha gecen hafta tam olarak bu hormon vücudumdan atildi.bence hamile kalmaya acele etmissin ama artik olan olmus.bu arada kac haftaliksin?bebegin yerle$me lekelenmesi olmasin benim hamileliklerimde de basima geliyo 1 hafta sürüyo.insallah kötü birsey degildir ve bebegin sana sikica tutunur.allaha emanet olun..