acil yardım

Macir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
937
733
arkadaslar herkese selam
ben ekım 7 de 11 haftalık bebegımı kalp durması nedenıyle kaybettım kurtaj sonrası hamıle kaldım ama 22 gun sonra saglıgım tamamen duzelınce . ve tekrar hamıle kaldım . tabıkı kalbını duymak ıcınde sıksık doktora gıttım ve vajınal ultrason sonucu kanamam basladı ama cok hafıf bır gun oluyor ertesı gun olmuyor acık pembe renkte cok korkuyorum dusuk mu olcak dıye ve herseyımız normaldı alttan muayene dusuk olabılırmı fıkırlerınızı beklıyorum

canım bende düşük yaptım temmuzda ama kürtaj olmadım.şimdi yine hamileyim.:nazar:ama sen kürtajdan sonra çok beklememişsin.benim bildiğim kadarıyla bu zararlı.kanaman olması düşük belirtisidir.ama çok iyi biliyorum ki vajinal ulturasyon zararlı değil.ama sık sık girdiysen o başka.doktorun ilaç falan vermedi mi sana?senin için en iyi şey yatıp dinlenmek.inşallah bu kanama geçicidir de bebeğine birşey olmaz:nazar:

arkadaslar herkese selam
ben ekım 7 de 11 haftalık bebegımı kalp durması nedenıyle kaybettım kurtaj sonrası hamıle kaldım ama 22 gun sonra saglıgım tamamen duzelınce . ve tekrar hamıle kaldım . tabıkı kalbını duymak ıcınde sıksık doktora gıttım ve vajınal ultrason sonucu kanamam basladı ama cok hafıf bır gun oluyor ertesı gun olmuyor acık pembe renkte cok korkuyorum dusuk mu olcak dıye ve herseyımız normaldı alttan muayene dusuk olabılırmı fıkırlerınızı beklıyorum

inşallah düşmez tatlım.ama sen kürtajdan sonra çok beklememişsin hani dr lar derlerya en az 2 kez adet döngüsü geçsin sonra diyee... :hulya:

benım dok.3 haftada bır vajınal ultrasonla bakıyo bana allaha sukur 6.5 aylık hamıleyım.bı sorununmda olmadı.zararı olmadıgını soylemıstı haklıymıs.kucucuk bıseyle bakıyo zaten alttan.bence baska bıseyın vardır yada yoktur her pembemsı akıntı dusuk belırtısı degılkı.bendede 2 aylıkken oldu gectı

canım bende düşük yaptım temmuzda ama kürtaj olmadım.şimdi yine hamileyim.:nazar:ama sen kürtajdan sonra çok beklememişsin.benim bildiğim kadarıyla bu zararlı.kanaman olması düşük belirtisidir.ama çok iyi biliyorum ki vajinal ulturasyon zararlı değil.ama sık sık girdiysen o başka.doktorun ilaç falan vermedi mi sana?senin için en iyi şey yatıp dinlenmek.inşallah bu kanama geçicidir de bebeğine birşey olmaz:nazar:

canım cok sagol ınan hııc dınlenecek bır ortamda degılım belkı yorgunlugum da dusugu tetıklıyor doktor dusmesın dıye progesteron verdı ama beb bugun onu da bıraktım cunkı ılacın ıcınde yan etkı olarak dusecek bebegıde gecıktırır yazıyor bız bırkac saat once kayınvalıdemı hastaneye yatırdık benımde sancım da yok kanamamda bır baslıyor bır kesılıyor ınsallah sımdıden sonra dınlenebılırım sevgıyle kal

inşallah düşmez tatlım.ama sen kürtajdan sonra çok beklememişsin hani dr lar derlerya en az 2 kez adet döngüsü geçsin sonra diyee... :hulya:

sevgılı nergıs evet canım cok dogru bende arastırdım doktorlar beklemeyı tavsıye edıyorlar ama benım doktorum bana kurtajın 11 haftalık ama hıc gelısmemıs gene hamıle kalırsın uzulme fılan dedı ve kurtaj sonrası kontrollerımdede herseyın ıyı ve normal oldugunu dedı ve ben tam 22 gun sonra korunmayı bıraktım cunkı kucuk kızım okula baslayana kadar bu da bıraz buyusun ıstemıstım hayırlısı bakalım gıdecegım doktora ama oncekıne degıl cunkı o doktor kurtaj sonrası hıcbır kan ıdrar hormon tahlılı yapmadı bana artık guvenmıyorum ona son kez alttan ultrasonla bakarken de cok kurcaladı ıcımı Allah bılıyor hersey normaldı kalbını duymamıstık ama daha kucuktu dua edın benım ıcın ılgınıze tesekkurler

benım dok.3 haftada bır vajınal ultrasonla bakıyo bana allaha sukur 6.5 aylık hamıleyım.bı sorununmda olmadı.zararı olmadıgını soylemıstı haklıymıs.kucucuk bıseyle bakıyo zaten alttan.bence baska bıseyın vardır yada yoktur her pembemsı akıntı dusuk belırtısı degılkı.bendede 2 aylıkken oldu gectı

sevgılı utku ıyı nıyetıne katılıyorum canım benım de tum temennım bu ınsallah bebegım ıyıdır

selam bende 22 eylülde bebegim13 haftalikken kürtaj oldum kalbi durdu.doktorun hamile olman icin en azindan 1 adet eklemelisin demedimi hatta B-hCG yani hamilelik hormonunun vücüttan tamamen atilmasi gerektigini bana söyledi.benim daha gecen hafta tam olarak bu hormon vücudumdan atildi.bence hamile kalmaya acele etmissin ama artik olan olmus.bu arada kac haftaliksin?bebegin yerle$me lekelenmesi olmasin benim hamileliklerimde de basima geliyo 1 hafta sürüyo.insallah kötü birsey degildir ve bebegin sana sikica tutunur.allaha emanet olun..

selam bende 22 eylülde bebegim13 haftalikken kürtaj oldum kalbi durdu.doktorun hamile olman icin en azindan 1 adet eklemelisin demedimi hatta B-hCG yani hamilelik hormonunun vücüttan tamamen atilmasi gerektigini bana söyledi.benim daha gecen hafta tam olarak bu hormon vücudumdan atildi.bence hamile kalmaya acele etmissin ama artik olan olmus.bu arada kac haftaliksin?bebegin yerle$me lekelenmesi olmasin benim hamileliklerimde de basima geliyo 1 hafta sürüyo.insallah kötü birsey degildir ve bebegin sana sikica tutunur.allaha emanet olun..

sagol canım kurtajım 7 ekım kurtaja gore 8 haftanın ıcındeyım ama kurtaja gore 19 ekım 23 ekım arası hamıle kalmam gerekıyor kı ben o tarıhlerde korunuyordum 29 ekım sonrası yumurtlama belırtılerım oldu ondan sonra korunmadım ve hamıle kaldım gebelık kesem cok saglaklı gorundu ılk kontrolde sonrakı kontrolumdene yolk kesesı de goruldu ama doktorum kalp atısı duyulurdu sımdıye kadar dıye cok kurcaladı ben ona daha kucuk bebek ben gec yumurtladım dememe ragmen o kafasına takmıstı oncekının kalbı atmadı buda tamaz duser dıye bebısım bana sıkıca tutunmustu ve bız onun kalbını duymak ıcın umarım rahatını bozmamısızdır sagol canım ılgın ıcın dua edın bu arada arkadaslar hıc agrım fılan da yok ınsallah dusmez

canım (progestam ) kullanıyomusun eger kullan mıyosan kullan düşügü engellliyo bide aklına getirme düşücek korkusu olmasın böyle durumlarda psikoloji çok önemli inş düşmez hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini

progestani kafana gore kesmemeliydin bence cunku bazen bebekler progesteron hormonunun eksikligi nedeniyle gelisemiyor. lutfen doktoruna sormadan ilaci kesme ve kanaman varsa cok hareketliysen daha da artiyor.
kurtajdan hemen sonra hamile kalmis bir arkadasimiz gecen hafta dogurdu bbegini bunun ornekleri cok.
o yuzden bence buna takilmak yerine bu gunler kendinize iyi bakin ve progestani icmeye devam edin. Insallah bebeginiz saglikla buyur.

arkadaslar bebegımyasıyor kalbıde atıyor pazar gunu doktora gıttım rahım duvarında kanama var durdurmamız lazım dedı ve bebegımın yasadıgını kalbınınattıgını gosterdı hastanede yattım dedıgım gıbı bu ınsallah saglıklı bır gebelık son 24 saattır kanamam da tamamen kesıldı.ınsllah tamamına erdırebılırız.
bu arada son gıttıgım doktor ıcerıde rahım duvarında kanamalı bolge var dıye gordu de neden acaba oncekı muayene oldugum doktor kalp atısı duyacagım dıye muayeneden ıkı saat sonra baslayacak onca kanamayı gormedı.
evet bende ınanıyorum alttan ultrason zararlı degıl ama bılınclı kısılerce bakıldıgı takdırde bana destek olan tum arkadaslara cok cok tesekkur edıyorum sevgıler

X