Acil yardım ?!!!

B

blue_sea

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi blue_sea
Benim bir sorum var bir bilen varsa ne olur yardımcı olsun ben yaklaşık bir aydan beri sol bacağımda çok şiddetli bir acı hissediyorum kasılma gibi diycem ama üzerine basarken çok canım yanıyor normalde çok sağlıklıyım ve hiç de bir şikayetim de yok ama nedendir bilemiyorum geçer dedim kasılmadır dedim ama şu an bile çok canım yanıyor sanırım geçemeyecek sebebi ne olabilir acaba diye endişelenmeye başladım ?bir fikri olan var mı aranızda?:sm_confused:

• Konu Sahibi blue_sea
Farkında olmadan incitmiş olabilir misin? Ters bir hareket yapmış olabilirsin. 1 aydır devam ediyorsa ve şiddeti azalmıyorsa, topallamana filan neden oluyorsa bir ortopediste görün bence.

• Konu Sahibi blue_sea
Farkında olmadan incitmiş olabilir misin? Ters bir hareket yapmış olabilirsin. 1 aydır devam ediyorsa ve şiddeti azalmıyorsa, topallamana filan neden oluyorsa bir ortopediste görün bence.

Farkında olmadan incitmiş olabileceğimi sanmıyorum ama tuhaf olan şu aslında onu yukarda belirtmeyi unutmuşum sol kolda da zaman zaman ortaya çıkan bir hissizlik ve ani ortaya çıkan bir kaç saniyelik şimşek gibi kısa süreli fakat şiddetli gelip geçen baş ağrısı da var sol bacağımın ağrısının yanında...Ama bacağım çok fena şu anda çok sancım var ama ben sanırım gitsem iyi olacak...teşekkürler ilgin içina.s.

• Konu Sahibi blue_sea
Ne demek canım :KK70: pek yardımcı olamasam da o zaman nörolojiye görün diyorum bu sefer çok geçmiş olsun. Umarım ciddi birşey değildir. Ama zaman zaman bana da olur o şimşek gibi gelip geçen baş ağrısı hatta onun bir adı var ama hatırlamıyorum ne olduğunu.:1hug:

X