Acil yardım

anonim234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2025
6
1
1
16
Merhaba kızlar.
Çok zor durumdayım. Bacaklarım batık içinde. Onları iğneyle çıkarırken iki bacağımda yara bere içinde. Deldim
resmen. Bağımlılık oldu duramıyorum. içeride dönen kılları iğneyle çıkarıyorum ama çok fazla yara ve iz oldu. Geçer mi? Geçerse nasıl geçer?

iğneyle kendini deşeleme sürekli her duş sonunda kabak lifiyle kesele bacaklarını batıkları baya bitiriyor. yaralara da çok derin değilse geçer. İz kalmaması için de kantaron yağını önerebilirim baya etkisi var.

yarasız sökmek istersen de sivilce çıkarıcı aparatlar var ya ucu yuvarlak olan onlarla da çıkar batıklar en azından iğneyle falan deşelemeden. ama benim tavsiyem sürekli banyoda duştan sonra nemlenen bacağa kabak lifiyle keseleme yapmak en doğal ve sağlıklı çözüm o.

iğneyle kendini deşeleme sürekli her duş sonunda kabak lifiyle kesele bacaklarını batıkları baya bitiriyor. yaralara da çok derin değilse geçer. İz kalmaması için de kantaron yağını önerebilirim baya etkisi var.
Ya hava soğukken kahverengi mor gibiler. Sıcak duştayken kırmızı. Normalde böyle hafifler anlamıyorum ne olduklarını. Ciddiyete gitsem işe yarar mı

Cildiyeye git neyle alıyorsun kılları

Back
X