• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ACİL YARDIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zehra_5934

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
186
45
28
25
Bugün kan vermeye gittim adetim 7 gün gecikti gelme belirtisi yokgibi sol kasığım ve karnımın alt tarafında kramplar var beta 1.20 çıktı yaklaşık 10 15 gün önce 0.100 ml'di doktor eğer adet gelmezse perşembe günü tekrar kan vermemi istedi geç döllenme olabilcenden şüpheleniyor böyle bir durum yaşayan varmi beni bilgilendirebilirmisiniz?

Bugün kan vermeye gittim adetim 7 gün gecikti gelme belirtisi yokgibi sol kasığım ve karnımın alt tarafında kramplar var beta 1.20 çıktı yaklaşık 10 15 gün önce 0.100 ml'di doktor eğer adet gelmezse perşembe günü tekrar kan vermemi istedi geç döllenme olabilcenden şüpheleniyor böyle bir durum yaşayan varmi beni bilgilendirebilirmisiniz?
Aynı yerde mi verdiniz kanı 😊

0.100 ml olan yaklaşık 1 ay önce özel hastane bu verdiğim devlet hastanesi
Laboratuvar farkıdır bende genelde 2 hastanede kan veriyorum birisi 1.20den asagi cikarmiyor en alt seviye 1.20ymis digeri 0 lari bile ölçüyor 😊 eger birdaha kan vermeyi dusunuyorsaniz en son verdiginiz hastanede verin kesin sonuc olur ❤

Back