Eveeet yarın hemen kan verin bende siizn gibi 2 buçuk senedir bekliyorum ins Banada nasip olur dua edermisiniz rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar adetim 3 gün gecikti yani ara ara açık kahve lekelenmem oluyor. Az önce test yaptım hayalet çizgi görüyorum yani görüyorum değil misizce gebe olabilir miyim 2,5 senedir bekliyoruz Eki Görüntüle 2801601
Teste gore hamilesiniz. Hemen kan verin kesinlessin tebrik ederimArkadaşlar adetim 3 gün gecikti yani ara ara açık kahve lekelenmem oluyor. Az önce test yaptım hayalet çizgi görüyorum yani görüyorum değil misizce gebe olabilir miyim 2,5 senedir bekliyoruz Eki Görüntüle 2801601
Kan testi verdim az önce değerim 57 çıktı doktor 2 güne bir tekrarlamamı istedi. İnşallah sonu da güzel olurEveeet yarın hemen kan verin bende siizn gibi 2 buçuk senedir bekliyorum ins Banada nasip olur dua edermisiniz rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim 57 çıktı değerim ama inşallah artarTeste gore hamilesiniz. Hemen kan verin kesinlessin tebrik ederim
Artar artar hiç telaş etmeyin. Bize de dua edin olur mu? :)Çok teşekkür ederim 57 çıktı değerim ama inşallah artar
O leke yerlesme kanamasidir. Ama yarin poliklinige mutlakaa gidin folik asit ve progestan ilac baslatir doktor. Stres yapmayin 2gune bi iki kat artmasi gerekiyo onun icin 2 gun sonra tekrarla demistir. Ozellikle su donemde agir kaldirmayin dikkatlinolun hayirli olsunArkadaşlar adetim 3 gün gecikti yani ara ara açık kahve lekelenmem oluyor. Az önce test yaptım hayalet çizgi görüyorum yani görüyorum değil misizce gebe olabilir miyim 2,5 senedir bekliyoruz Eki Görüntüle 2801601
Gayet güzel ben hamileliğimi 55 ile ögrenmiştim düzenli yükseldiği sürece sorun yokKan testi verdim az önce değerim 57 çıktı doktor 2 güne bir tekrarlamamı istedi. İnşallah sonu da güzel olurİnşallah Allahım isteyen herkese size de hayırlısıyla nasip etsin, bu yollarda aratmasın
Hadi bakalım güzelce artsın değerlerinKan testi verdim az önce değerim 57 çıktı doktor 2 güne bir tekrarlamamı istedi. İnşallah sonu da güzel olurİnşallah Allahım isteyen herkese size de hayırlısıyla nasip etsin, bu yollarda aratmasın
Allah sonunuda güzel etsin inşallah cok beklemişsiniz çünküKan testi verdim az önce değerim 57 çıktı doktor 2 güne bir tekrarlamamı istedi. İnşallah sonu da güzel olurİnşallah Allahım isteyen herkese size de hayırlısıyla nasip etsin, bu yollarda aratmasın
Merhaba çok sevindim çok tebrik ederimmm benim de bu sabah ilk 7 dakika içinde çıktıKan testi verdim az önce değerim 57 çıktı doktor 2 güne bir tekrarlamamı istedi. İnşallah sonu da güzel olurİnşallah Allahım isteyen herkese size de hayırlısıyla nasip etsin, bu yollarda aratmasın
Bence hayırlı olsun bileMerhaba çok sevindim çok tebrik ederimmm benim de bu sabah ilk 7 dakika içinde çıktısizce olabilir mi?
Eki Görüntüle 2805363 Eki Görüntüle 2805364 Eki Görüntüle 2805365 kızlar merhaba. Ben ilk defa test ysptım 3.4 dakika da silik çizgi çıktı biyandan adet sancıları ağrılarım başladı kafam çok karıştı. Bana da bişi deyin noluuurrrhamil
Adet günüm gecikmedi. Ve adet sancıları ağrıları başladı buyuzden çok umudum yok. Pazartesi adet olmam gerekiyor. Ama ağrılar kafamı karıştırdı. Çok arada kaldım silik çizgiden sonra da. Belirsizlik çok zor yaHamilesinizadetiniz geçti mi ve belirtileriniz neydi
Hamilesinizadetiniz geçti mi ve belirtileriniz ne
Keşke diyorum yapmasaydım testi çok umutlandırdı beniHamilesinizadetiniz geçti mi ve belirtileriniz neydi
Adet belirtilerine benziyor canım zaten bu kadar stres yapma pazartesi kan verirsin olmasa çıkmazdı hiç ki bazılarının gölge gibi olunca bile oluyoBir
Keşke diyorum yapmasaydım testi çok umutlandırdı beniama adet sancıları umudumu kesiyo biyandan
İnşallah vardır. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için geröekten. Rabbim isteyen herkese de bizlere de hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah yaAdet belirtilerine benziyor canım zaten bu kadar stres yapma pazartesi kan verirsin olmasa çıkmazdı hiç ki bazılarının gölge gibi olunca bile oluyo
Sizin bebeğiniz var mı hamilelik yaşadınız mı test falan yaptınız mı sizin nasıldı sordum böyle ama bilmediğim için kusura bakmayınİnşallah vardır. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için geröekten. Rabbim isteyen herkese de bizlere de hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?