• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım,yiğenim kızıl olmuş ya hamileysem?

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
4 yaşında yiğenimin bugün kızıl geçiriyo olduğunu öğrendik.hep de dipdibeydik,sarmaş dolaştık.ya hamileysem bişey olurmu,napcam ben ya,daha 15 mayısa 8 gün var,şimdi baktırsam anlarmıyım gebe olup olmadığımı?27 nisanda çatlatma iğnemi vurulmuştum,nolur bi fikir?

4 yaşında yiğenimin bugün kızıl geçiriyo olduğunu öğrendik.hep de dipdibeydik,sarmaş dolaştık.ya hamileysem bişey olurmu,napcam ben ya,daha 15 mayısa 8 gün var,şimdi baktırsam anlarmıyım gebe olup olmadığımı?27 nisanda çatlatma iğnemi vurulmuştum,nolur bi fikir?

kan testi yaptırırsan çıkar büyük ihtimalle:34:

Merak etme canım bişey olmaz kendini telaşlandırma hemen zaten kuluçka dönemi 15 gun öncesi ve sonrasıdır cok yakın olmamaya çalış.

Canim cok stres yapma benim eltim hamileymis benim kizim kendi oğluda olmuştu bi sey olmadi Allahın izniyle sen genede dikkatli ol tmm:54:

Canim cok stres yapma benim eltim hamileymis benim kizim kendi oğluda olmuştu bi sey olmadi Allahın izniyle sen genede dikkatli ol tmm:54:

ohhh yaşayan biri varsa korkmam,dün bile kucağımdaydı,stresten mi bilmem heryanım ağrıyo,boğazım falan,Allahım nolur hayırlısı olsun inşallah

Back