Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Acil yardım yanmış saçlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi dlm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dlm

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
3
0
16
İstanbul
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var .yandımm lafın qelişi deil qerçekten saçlarım yandı saçlarım kızıldı rengni palette yoğun açıcıyla açtım açılmadı ve çikolata kahve boyayıp kestirim renk aktıkça alttan kızllar qeldi ve ben bidaha açtım kumrala dönmek için ve şuan saçlarımın ortası turuncu uçlar sarı acayip bişey oldu uçlar kopuyo yarın nasıl düzelticem kara kara dşünüyorum lütfen yardım edin bi öneriniz varmı ?

saçın kopacak kadar yandıysa saç kremleriyle maskelerle toparlaman zor gibi
bence saçın çok kısa değilse kuaföre gidip yanan kısımları biraz olsun kestirmelisin
yoksa sürekli kopar ve psikolojin bozulur
ben hiç boyamadım saçlarımı ama çevremde boyayla saçı yanan ve kestirmekten başka çaresi kalmayan tanıdıklarım var

yanık yerleri kestirip sacının durumunnu kuaföre anlat bazen boya akıtma işlemiyle sacı istenen renge dönüştürebiliyolar.olmazsa bekliceksin mecburen uzamasını boyatmadan dogal rengın cıktıkca ıstedıgın renge dönceksın.

canım ya keşke bu işlemi yapmadan önce bize sorsaydın kızıldan başka renge dönmek çok zor ve özellikle sarı gibi bi renge ve sen saçlarını açmakla çok büyük hata yapmışsın kızıl tonlarını açıcıyla açmaya çalışırsan pembe olur ve açıcıyı fazla bekletirsen dediğin gibi yanma kopma çok olur keşke açmadan direk çikolata kahve yapsaydın hafif bi kızıllık olurdu belki ama bi kaç boyamadan sonra istediğin renge ulaşırdın böyle bi sorunun olmazdı bi süre saçlarını topuz yapıp gez o şekilde tam belli olmaz saçların bi süre boya sürme saçlarına ama yanık olan kısımları mutlaka kestirmen lazım yapıcak başka bişey yok yanmış saça ne uygularsan uygula yanmış kısmı düzelmez hem sonuçta kökü sende değil mi yine uzar

benimde bayağı yanmıştı ama ben toparladım çok kopuyodu artık daha az kopuyo çok sertti artık daha yumuşak kırıklar hala var ama daha sağlıklı görünüyo yumurta sarısı sür duştan önce beklet.
bir de saçlarına yağ karışımı yap argan,çam terebentin,badem,sarımsak olsun koyabilirsen başka da koy sür saçına beklet 4-5 saat 2-3 haftaya birazda olsa toparlar

Daha yeni kestirmiştim saçlarımı bidaha kestirirsem hç kalmicak bayağı kısaldı tşkkr ettim kızlar .beklemekten başka çarem yok anlaşılan :/ keşke daha önceden danışsaydım qitti saçlarım

konu başlığı içeriği yansıtacak şekilde düzenlenip ilgili başlığa taşınmıştır, bilginize.
lütfen konuları doğru yerlere açmaya ve içeriği yansıtacak başlıklar seçmeye özen gösteriniz.

ayrıca yanmış saçlarınız için elma sirkesiyle saçlarınızı durulamanızı öneririm
lastiklenmiş yerleri toparlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…